Reinkarnacija

Ne postoji ta osoba na planeti Zemlji koja bi bila gora od Putina, da se nalazi na njegovom mestu.

Carls Menson bi bio bolji od Putina, i normalniji.

Putin je tak' muško. Izgleda k'o baštenski patuljak, a ipak se rve sa tigrovima i trenira džudo ( ili tako neki ******). Putinu ne može ništa ni hladnoća, ni sneg, ni kiša. A vrv mu je i piša ogromna..
Putin je američki san muževnosti prosečnog Srbina.
Svi mi volimo Putina.

Ne postoji ta osoba na planeti Zemlji koja bi bila gora od Putina, da se nalazi na njegovom mestu.

Carls Menson bi bio bolji od Putina, i normalniji.

Vidi, ja nisam rusofil ali između njih i neonaciliberalnih podguznih zapadnih supkoljubaca, koji su za par godina uništili i moral i vrednosti koje su gradili 300 god. pod pritiskom novca, postoji sredina kojoj ti nisi kadar pripadati .
Cool story bro:lol:

Vidi, ja nisam rusofil ali između njih i neonaciliberalnih podguznih zapadnih supkoljubaca, koji su za par godina uništili i moral i vrednosti koje su gradili 300 god. pod pritiskom novca, postoji sredina kojoj ti nisi kadar pripadati .
Cool story bro:lol:

Ovo boldovano je najjaci deo :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Putin je tak' muško. Izgleda k'o baštenski patuljak, a ipak se rve sa tigrovima i trenira džudo ( ili tako neki ******). Putinu ne može ništa ni hladnoća, ni sneg, ni kiša. A vrv mu je i piša ogromna..
Putin je američki san muževnosti prosečnog Srbina.
Svi mi volimo Putina.

Niko kao Putin...

Ovo boldovano je najjaci deo :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Niko kao Putin...

Vidi, ja tebi otvoreno mogu reći da su ti sintetički i kognitivni kapaciteti na nivou desetogodisnjaka a o 300 godina čiji ti sadržaj uopšte ne razumeš, iz navedenog razloga ne možemo raspravljati. To je kao da drvetu objašnjavas razliku između fuzije i fisije. :)

- - - - - - - - - -

svet je i onako u qurcu, nista ne bi promenilo ni da cicak izigrava putina..:zcepanje:

Ma bre..Ja se zezam sa Cickom i dodje klen i izvali izvan konteksta orotodoksnu glupost.
Meni ne smet kada "leti" da se nabije i širom otvori usta, nego gledam koliko će puta to ponoviti, kao eksperiment :)

Vidi, ja tebi otvoreno mogu reći da su ti sintetički i kognitivni kapaciteti na nivou desetogodisnjaka a o 300 godina čiji ti sadržaj uopšte ne razumeš, iz navedenog razloga ne možemo raspravljati. To je kao da drvetu objašnjavas razliku između fuzije i fisije. :)

Srbi i 300 godina necega, to je kao Ceca Raznjatovic i nemanje seksa sa mladjim muskarcima.:hahaha:

Kuku and lele, jos pa znas razliku izmedju fuzije i fisije :mrgreen:

pa to :rumenko:
to ti ona posvesna želja za osvetom pošto sad ljudi seru po meni, pa eto da se revanširam
:komplexash:
:lol:
:hahaha::hahaha::hahaha: Super,ajd kad sam već tu ja bi volela da postanem nešto kao onaj duh što izlazi iz Aladinove lampe,al da bude po mome,ne da me tamo neko priziva nego da ja skoknem gde hoću i kada hoću.Naravno još toga bi želela.
Ma tema je super.:klap::klap:

Back