elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Nehipnoticku regresiju po metodi Jana Zidgela,vec petnaestak godina radi gospodin Aleksandar Portnoj iz Paracina...Ja radim holisticki rebirthing,u kome ponekad moze da se "naleti",na takve sadrzaje svesti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesons:Postoje ljudi koji rade regresiju i na taj nacin mogu da odrede misiju u proslom zivotu! Postupak nije bas jednostavan, cak je i ne prijatan , koliko sam upucen radi se na sledeci nacin : Moras biti nag( go ) , lezis na krevetu i prekriven si sa nekoliko slojeva cebadi , ne bi li ti telo zadrzalo toplotu nakon izvodjenja jedne vrste hipnoze .U stanje hipnoze dolazis tako sto odredjenim nacinom disanja ( kako ti kaze onaj koji ti to radi ), dolazis u neku fazu da ne osecas ehremitete , i kad se oceni da si postala pogodna za regresiju, osoba koja to radi pocinje sa pitanjima i u zavisnosti od odgovora ocenjuje povezanost ovog zivota sa prosilm . Da bi postupak uspeo mora se totalno opustiti i prepustiti - ne misliti ni o cemu ! U suprotnom nema vajde ! To traje neodredjeno vreme ( zavisi od tebe), i na kraju , kad se sve zavrsi mozes sebe cuti na magnetofonu , posto se to snima ( tvoj razgovor ). Vrlo cesto se desi ( u toku procesa) nekontrolisano mokrenje, znojenje , cak i velika nuzda - zato moze biti ne prijatno ! Ne znam drugi razlog osim radoznalosti , da bih se upustio u to(licno).
http://www.astromag.biz
jedan od najboljih astroloskih sajtova
samo sto ja nigde ne mogu da nadjem gde se izracunava sta si bio u proslom zivotu
pa neka neko pomogne.........
Ko radi hipnoticku regresiju (ili nehipnoticku)? Jel zna neko? Pitam jer me jako interesuje a to ipak mora biti pouzdana osoba.
Mene zanima isto.....
ja sam na netu videla da to radi Pedja Petkovic.Pitala sam ga cak i mejlom koliko kosta.tada je cena bila 60 evra,Koliko je strucan,ne znam,samo sam citala o njemu da on to radi.e,sad kakav je i kako radi zaistane znam,Ono sto na netu citam o njemu,je da je vrsni poznavaoc regresije.ja sam to jedno vreme htela,medjutim strah je preovladao,pa ipak nisam se usudila da odem na regresiju.Ima on i sajt.samo ukucas u Guglu i ne mozes da promasis.Posalji mejl,pa pitaj sta i kako..meni je odgovorio,tako da verujem da ce i tebi..Pozdrav!
ja sam na netu videla da to radi Pedja Petkovic.Pitala sam ga cak i mejlom koliko kosta.tada je cena bila 60 evra,Koliko je strucan,ne znam,samo sam citala o njemu da on to radi.e,sad kakav je i kako radi zaistane znam,Ono sto na netu citam o njemu,je da je vrsni poznavaoc regresije.ja sam to jedno vreme htela,medjutim strah je preovladao,pa ipak nisam se usudila da odem na regresiju.Ima on i sajt.samo ukucas u Guglu i ne mozes da promasis.Posalji mejl,pa pitaj sta i kako..meni je odgovorio,tako da verujem da ce i tebi..Pozdrav!
Hvala Jeco....a bas bih volela da neko ko je vec radio regresiju posalje neki post.... bas me zanima sta se desavalo i kako izgleda... da li je nesto saznao...
Joj hvala puno!Ja cu ici 100%! Samo da sakupim novac
))) vec duuugo to zelim, pogotovo sto imam svakakve snove...
![]()