Reinkarnacija

• Začetnik teme Začetnik teme miss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nehipnoticku regresiju po metodi Jana Zidgela,vec petnaestak godina radi gospodin Aleksandar Portnoj iz Paracina...Ja radim holisticki rebirthing,u kome ponekad moze da se "naleti",na takve sadrzaje svesti...

Postoje ljudi koji rade regresiju i na taj nacin mogu da odrede misiju u proslom zivotu! Postupak nije bas jednostavan, cak je i ne prijatan , koliko sam upucen radi se na sledeci nacin : Moras biti nag( go ) , lezis na krevetu i prekriven si sa nekoliko slojeva cebadi , ne bi li ti telo zadrzalo toplotu nakon izvodjenja jedne vrste hipnoze .U stanje hipnoze dolazis tako sto odredjenim nacinom disanja ( kako ti kaze onaj koji ti to radi ), dolazis u neku fazu da ne osecas ehremitete , i kad se oceni da si postala pogodna za regresiju, osoba koja to radi pocinje sa pitanjima i u zavisnosti od odgovora ocenjuje povezanost ovog zivota sa prosilm . Da bi postupak uspeo mora se totalno opustiti i prepustiti - ne misliti ni o cemu ! U suprotnom nema vajde ! To traje neodredjeno vreme ( zavisi od tebe), i na kraju , kad se sve zavrsi mozes sebe cuti na magnetofonu , posto se to snima ( tvoj razgovor ). Vrlo cesto se desi ( u toku procesa) nekontrolisano mokrenje, znojenje , cak i velika nuzda - zato moze biti ne prijatno ! Ne znam drugi razlog osim radoznalosti , da bih se upustio u to(licno).

nesons:
Postoje ljudi koji rade regresiju i na taj nacin mogu da odrede misiju u proslom zivotu! Postupak nije bas jednostavan, cak je i ne prijatan , koliko sam upucen radi se na sledeci nacin : Moras biti nag( go ) , lezis na krevetu i prekriven si sa nekoliko slojeva cebadi , ne bi li ti telo zadrzalo toplotu nakon izvodjenja jedne vrste hipnoze .U stanje hipnoze dolazis tako sto odredjenim nacinom disanja ( kako ti kaze onaj koji ti to radi ), dolazis u neku fazu da ne osecas ehremitete , i kad se oceni da si postala pogodna za regresiju, osoba koja to radi pocinje sa pitanjima i u zavisnosti od odgovora ocenjuje povezanost ovog zivota sa prosilm . Da bi postupak uspeo mora se totalno opustiti i prepustiti - ne misliti ni o cemu ! U suprotnom nema vajde ! To traje neodredjeno vreme ( zavisi od tebe), i na kraju , kad se sve zavrsi mozes sebe cuti na magnetofonu , posto se to snima ( tvoj razgovor ). Vrlo cesto se desi ( u toku procesa) nekontrolisano mokrenje, znojenje , cak i velika nuzda - zato moze biti ne prijatno ! Ne znam drugi razlog osim radoznalosti , da bih se upustio u to(licno).

Ma nije mi krava stala na rep, da imam neke ozbiljne probleme, ne bi razmisljao,znam da se neke stvari tako resavaju,ali me je zanimalatehnika(informativno),ili postoji li neki manje dramatican nacin? :)

Postoje hipnoticke i nehipnoticke regresije. Sam naziv govori o nacinu na koji se rade, odnosno, o stanju u kome je onaj kome se radi regresija. Nema potrebe za svlacenjem odece, to je besmislica. Kad je u pitanju nehipnoticka regresija covek je potpuno svestan sebe i okoline, znaci ne mora nista da se snima na traku, jer ce se svega secati, kao sto nema ni nevoljnih - nekontrolisanih radnji. Potrebno je slusati uputstva regresoterapeuta, jer on mora da prati coveka na tom putu i vrati ga zivog i zdravog. U svakom slucaju, regresija nije igra i ne sluzi za zabavu, jer moze biti opasna ako je vodi priuceni regresoterapeut. Ona jeste putovanje u proslost, u jednu od inkarnacija onoga koji trazi sebe i nacin na koji ljudi mogu da pomognu sebi, jer im ona pruza mogucnost (ne resenje!) da sagledaju uzroke problema koje imaju u ovom zivotu.

http://www.astromag.biz

jedan od najboljih astroloskih sajtova
samo sto ja nigde ne mogu da nadjem gde se izracunava sta si bio u proslom zivotu
pa neka neko pomogne.........

dobar je recimo da pratis planete itd..ja bas na tom sajtu pratim svaki dan sve sto se moze,i to zapisujem u dnevnik snova..nakon nekog vremena znas otprilike sta bi tj koju vrstu sna mogao sanjati..recimo ja tako znam kad imam vecu mogucnost za luucidne snove..a to za prosli zivot je cisto sranje..ako oces saznati odi na hipnoticku ili nehipnoticku regresiju

Mene zanima isto.....

ja sam na netu videla da to radi Pedja Petkovic.Pitala sam ga cak i mejlom koliko kosta.tada je cena bila 60 evra,Koliko je strucan,ne znam,samo sam citala o njemu da on to radi.e,sad kakav je i kako radi zaistane znam,Ono sto na netu citam o njemu,je da je vrsni poznavaoc regresije.ja sam to jedno vreme htela,medjutim strah je preovladao,pa ipak nisam se usudila da odem na regresiju.Ima on i sajt.samo ukucas u Guglu i ne mozes da promasis.Posalji mejl,pa pitaj sta i kako..meni je odgovorio,tako da verujem da ce i tebi..Pozdrav!

ja sam na netu videla da to radi Pedja Petkovic.Pitala sam ga cak i mejlom koliko kosta.tada je cena bila 60 evra,Koliko je strucan,ne znam,samo sam citala o njemu da on to radi.e,sad kakav je i kako radi zaistane znam,Ono sto na netu citam o njemu,je da je vrsni poznavaoc regresije.ja sam to jedno vreme htela,medjutim strah je preovladao,pa ipak nisam se usudila da odem na regresiju.Ima on i sajt.samo ukucas u Guglu i ne mozes da promasis.Posalji mejl,pa pitaj sta i kako..meni je odgovorio,tako da verujem da ce i tebi..Pozdrav!

Hvala Jeco.... :bye: a bas bih volela da neko ko je vec radio regresiju posalje neki post.... bas me zanima sta se desavalo i kako izgleda... da li je nesto saznao...

Joj hvala puno! :super: Ja cu ici 100%! Samo da sakupim novac :)))) vec duuugo to zelim, pogotovo sto imam svakakve snove... :roll:

Mene zanima isto, al nece,jos, da prodje...mozda ne znam da ukucam..sta hocu...
...ima nekih ljudi na google...ta regresoterapija...i iskustva...radi se, dosta..i kod nas...kakva su vasa iskustva...jel neko radio i sta je doziveo...sa andjelom ili bez...cisto tamo-vamo???? i - jel bolje???? Jel verujete u andjele, indigo decu...?????

Oooooooooops, izvinjavam se....koja budala...tri puta se REINKARNIRAM na ovoj temi, a sve mislim da nisam ni jednom,...kad ono...samo se vracam na prosli zivot...a ne radim refresh...ali, iz tri puta sam iskapirao reinkarnaciju...mora da se uradi...refresh...da se osvezis...

Е овако,на пдф нпим постоји тема о реинкарнацији,и осталим чудесима,и ту су људи изложили шта су били у прошлом животу итт...Е па мене занима како да сазнам,пошто многи помињу наталне карте,и астрологију...Ај ако вас не мрзи помогните,дајем реп :)

reinkarnacija je zabludjivanje glupe mase isto kao i raj i pakao nema zivota posle smrti niko normalan nije to potvrdio osim ludih amera kod njih je svaki treci imao klinicku smrt i istrcao na tv da prica kako je prolazio kroz vrata kroz tunel na karju tunela sveklo i takve gluposti NEMA ZIVOTA POSLE OVOG OVDE

i mene zanima sta sam bila u prethodnom zivotu. mislim, ako covek to sam zna ukoliko zivi u skladu sa sobom. sve ove varijante, vracanja u proslost, sluze za trenutke kad ste zaglavljeni i potrebna vam je rekapitulacija. zanimljivo mi je ovo sto sam procitala, videcu kasnije sta kaze google, ali najpre se potrudite da upoznate sebe, da verujete u sebe i zivite u skladu sa prirodom :rtfm:

Dok sam bio mladji prisustvovao sam sceni prilikom radjenja regresije jednoj gospodji.U toku terapije vratila se u detinjstvo i prozivela scenu kako se igrala ispod drveta u svojoj basti.Ovo je ostavilo jak utisak na mene jer prilikom prolaska kroz dogadjaj,zeni se totalno promenio glas,imala je glas male devojcice,plakala je od srece i to je scena koju necu zaboraviti.Ostavilo jak utisak na mene i od tada sam se i sam zainteresovao za regresije.

Prvu terapiju sam odradio prijateljici i usla je u crtani film,zadnja jednom narkomanu koji je bas pukao.Ovo je inace najgora klijentela za rad,sa njima je najteze,cak su se sizofrenicarima pokazali kao bolji.

Uvek su bile na korist ako se pristupilo radjenju a da se u osnovi ima neki problem za resiti.Kada se radi onako iz zezanja da se proba,ne dodje se do zeljenog rezultata,a iskustva su od coveka do coveka razlicita.Neko ode u prosli zivot,neko u svoje detinjstvo,neko u spiritualne sfere itd.Osoba se moze vratiti i u majcinu utrobu i proziveti sam cin radjanja dok je bila beba,ili prozivljavati scene dok je bila fetus.Ova vrsta terapije se naziva primalni krik,a osnovao je Artur Janov,postoji i klinika u SAD-u gde se psiholozi obucavaju za ovaj vid.Inace i sami pre nego postanu terapeuti prolaze kroz proces ponovnog rodjenja koji zna da traje do nekoliko meseci.

Vracanje u prosli zivot ili detinjstvo je regresija,no osoba moze zaviriti i u svoju buducnost i to je progresija.

Back