- Poruka
- 13.394
nece ni na MEGA sajtu da downloaduje, kopiram url i ubacim u IDM? ali on to samo sacuva kao web stranicu bez fajlova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja koristim video download helper, za firefoxnece ni na MEGA sajtu da downloaduje, kopiram url i ubacim u IDM? ali on to samo sacuva kao web stranicu bez fajlova
Jesi li dobio svu pomoć koju si tražio tokom otvaranja teme? Je li sve sređeno, popravljeno, nemaš nekih dodatnih pitanja?nece ni na MEGA sajtu da downloaduje, kopiram url i ubacim u IDM? ali on to samo sacuva kao web stranicu bez fajlova
Ne mogu da ti posaljem poruku, sto ovde svi zakljucavaju private?Uuuu jeeee,al' ste svi jaki sa brzinom.Sta ja da trazim sa 60 Mb/s,a nemam para za vecu brzinu.
Samo treba da kliknes na ikonocu IDM-a i da izaberes rezoluciju i pokrenes skidanje videa.Evo probaj skini odavde,ali prvo deinstaliraj prethodni,pa instaliraj ovaj.Sve sam odradio kako treba ali izgleda da yt vise nije podrzan.
Na youtubu mi ne iskoci IDM na drugim sajtovima iskoci pop up, da li ti mozes da downloadujes youtube preko IDMA?
ne znam ni kako direkt link ubacim u IDM a da ne downloaduje web stranu vec fajl, kopiram link od fajla znaci ne adresu nego desni klik na download dugme i kopy link ubacim u idm i opet downloaduje web stranu a ne fajl!
Nije mi zakljucan PP,vidi dal je kod tebe aktivan.Ne mogu da ti posaljem poruku, sto ovde svi zakljucavaju private?
Stigla mi je tvoja poruka na PP.Nisam bre zakljucan.Mogu izaci iz stana kad god hocu,ali da li mogu da se vratim nisam uvek siguran.profil ti je zakljucan
Profil samostalno zaključavaš ili otključavaš kao i svi drugi korisnici. Ako nekome ne možeš pogledati profil to je zato što su ga zaključali.pa malo malo ovde na forumu korisnikov profil bude sakriven ili ogranicen ko moze da vidi, ne znma da li je to automatcski i da li je i moj profil za druge zakljucan?
Da! Rekao sam da je zakljucan profil.Profil samostalno zaključavaš ili otključavaš kao i svi drugi korisnici. Ako nekome ne možeš pogledati profil to je zato što su ga zaključali.
profil na forumu ovde, nevezano za operativni sistemMeni to stoji otkljucano stalno.Nekad zaboravim da otkljucam kada preinstaliram OS,pa dok me neko ne pita za PP,ja se i ne setim da to uradim.
prastari laptop ?Pogledajte prilog 824582
kada sam instalirao windows svi drajveri su se instalirali sem ovog PCI data, nasao sam na netu, instalirao bezbroj puta i opet zuta ikonica bude!
vezano je za igre?