Registracija

Ау бре па у Србији и регистрација скупља и то значајно... као што рекох ја сам своју рекистрацију платио око 200еур у РС, а узео сам и зелени картон и међународну пуномоћ од АМС-а за те паре. Овде ми треба 18 800 само за регистрацију, +1000 за зелени картон, и ако се не варам 10-ак еура је међународна пуномоћ што изађе цирка 20 600дин тј 5 600дин (70еур) СКУПЉЕ!!! Човече :roll:

Ovo sa sajta Dunav osiguranja nije bas najtacnije, bar za moja uto pokazuje dosta vise nego sto sam platio reg pre 3 meseca. Po ovome izadje mi reg. ~57500, a ja sam platio ~50000. Audi C4 2.8 benz.

А и са тим фирмама има много муљања, на југу се појавила комбинација да отвориш фирму у Бугарској па да возиш крша на њихове табле... Ужас.
Колико сам ја упућен, приликом увоза возила фирме на плаћају ПДВ. Родитељи једног друга имају фирму и имали су неку Киу на коју нису платили ПДВ док је нису продали.

Sa teretnog vozila DA, sa putničkog ne. Kad skineš PDV sa putničkog vozila praviš utaju poreza, što znači i moguću ćorku. Ne postoji legalan način da se ne plati PDV na putnička vozila.

Back