Registracija vozila

vladan69

Početnik
Poruka
4
Dans sam registrovao auto. Pa to je strašno. Umesto da ljudima omoguće da rade ako već hoće neko da ih plati da bi mogao da gleda svoja posla i od čega živi, oni zabranjuju rad agancija i sad moraš sam da džonjaš satima u supu. NA taj način svi gube. I mi koji džonjamo a imamo pametnija SVOJA posla, i ljudi iz branše jer su ostali bez posla i drava jer ne ubira porez od pruženih usluga a u kraajnjoj liniji i policija jer im gomila ljudi džudži u firmi i intenzivno ih mrzi. Užas! Ova država umesto da bude sve pamentija postaje retardirana-

Treba policija da opravda ogroman broj zaposlenih, jos kazu da ih je malo. Od ukupnog broja zaposlenih 2/3 su zaposleni u drzavnoj upravi, a tu je i policija. Pa ko onda nesto proizvodi u ovoj drzavi. Svi nesto kontrolisu-dzabalebare, a drzava i dalje propada. Dokle?

Dans sam registrovao auto. Pa to je strašno. Umesto da ljudima omoguće da rade ako već hoće neko da ih plati da bi mogao da gleda svoja posla i od čega živi, oni zabranjuju rad agancija i sad moraš sam da džonjaš satima u supu. NA taj način svi gube. I mi koji džonjamo a imamo pametnija SVOJA posla, i ljudi iz branše jer su ostali bez posla i drava jer ne ubira porez od pruženih usluga a u kraajnjoj liniji i policija jer im gomila ljudi džudži u firmi i intenzivno ih mrzi. Užas! Ova država umesto da bude sve pamentija postaje retardirana-
Nisi se snasao, moze da se zavrsi i preko agencija samo da odaberes pravu...

Ja sam licno presao 200 km, jer kada se ovo promenilo, promenila se paleta boja, a posto doticna osoba u grockoj plave kose, sto spava kako vidim sa pola pendreka, na salteru nije znala sta treba da radi, nezna, vratila me je na ponovni tehnicki. Ujutru donesem opet isti jer nema razloga za drugi, ona meni kaze, vidite da moze sada. Lepo sacekam da udari pecat, pa je pitam koja je razlika, dali zna uopste sta je radila i koji je njen posao, ona nece da prica, nepriznaje, umalo nije zvala policiju da me sklone sa saltera, daj zeno bilo kakav odgovor, a ne da pijes kafu i tracaras dok nas deset cekamo u redu, i to nama ispred ociju, a nezna koja je nova sifra boje u komjuteru.
Razum ja cenu registracije, ali nerzazumem sex na salteru, jbe te ko stigne, za licnu kartu, pasosos, krstenicu detetu idem pet puta za grad, - novorodjencem luda kuca, pojbu se sa nekim politicarem za radno mesto a onda maltretiraju sve redom, i samo takvi rade. Trebalo bi uvesti zakon, da primedbe na rad radnika saltera dobijaju negativne poene, i svakih tri meseca najgori da dobije otkaz, pa da vidimo kao ce da se procite, dobice posao neko kome svarno treba, i taj ce postovati, a ne politicki i preko *****, i za pare normalno, a ne samo vucibatine zapoljavaju na salterima.

Back