DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.641
I on mi kaze al sam se zeznuo sto sam uzeo 1.7Oni su 300 evra meni je to baš mnogo. Zato su nestali 1.9 tdi i 1.9 mjt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I on mi kaze al sam se zeznuo sto sam uzeo 1.7Oni su 300 evra meni je to baš mnogo. Zato su nestali 1.9 tdi i 1.9 mjt
To kod nas toliko sturo podataka imas da dok nesto ne strefi ne znas ni sta kupujes niti placas, ali mislim da to osiguranje pokriva do 2000 evra stetu ako ne i malo vise ali ne drzi me za rec.Pa valjda znaš što ugovaraš i plaćaš? I koliko? Ne kužim!
Mene bi to osnovno osiguranje izašlo AO + vozač i putnici oko 125-126€.
Znači 44+77+126= 247€ sveukupno, da nisam uzeo na polici osiguranja dodatna pokrića. Ovako je 305€ s tim dodatnim pokrićima.
Zavisi koliko je star auto ako prevazilazi popravka 50% tržišne cene onda ide totalka. Recimo ja sam dobio 2500 evra za auto koji je tada vredeo 5.000 evra. Da su pukli erbegovi dobio bih recimo 3000 totalna. Zato poresko ima naštelovane knjige. Kada ga cariniš vrednost je od 1500-3500 evra.To kod nas toliko sturo podataka imas da dok nesto ne strefi ne znas ni sta kupujes niti placas, ali mislim da to osiguranje pokriva do 2000 evra stetu ako ne i malo vise ali ne drzi me za rec.
Hajde ne lupetaj. Tko zna što si ti njima napričao tamo, kao što i ovdje lupetaš...Osiguran si od pada letjeliceto su mi nudili iz croatia osiguranja prevaranti
![]()
Ali ima što se polica pokriva i na koji iznos. Bar je tako kod nas.To se dobije jedan stampani papircic sa pecatom osiguravajuce kuce i datum dokle vazi sa podacima auta i to je to.
Pa tu ti piše da je od 172-202€. To je vjerojatno za tvoj auto.
Hrvati lopovi secikese prodaju osiguranje od pada letjelice.Hajde ne lupetaj. Tko zna što si ti njima napričao tamo, kao što i ovdje lupetaš...
Hajde radije priznaj kakvu si ti priču njima napričao.Hrvati lopovi secikese prodaju osiguranje od pada letjelice.
Ti hoćeš da se pojedeš jer je za tvoj auto u srbiji duplo jeftinija registracijaPa tu ti piše da je od 172-202€. To je vjerojatno za tvoj auto.
Pa dobro, to je oko 200€. Ja bih platio osnovno oko 250€. To je 25% više.Ti hoćeš da se pojedeš jer je za tvoj auto u srbiji duplo jeftinija registracija
Pogledajte prilog 1372771