pa da
ostaje prva opcija
mesto 3 luksuzne grupe bice 7 luksuznih grupa od 1150 kubika pa do 7000 kubika ce sve biti luksuz
S tim sto ce ovima sto su do sada uzivali u voznji auta sa motorima manjim od 2000 kubika debelo da poskupi registracija, a ovima preko 2000 kubika ce da pojeftini
Tako da ce da bude razlika u registraciji koju god kubikazu da vozis nekih 100-200e
Cilj je da naprave sistem da ti se ne isplati da registrujes na invalida , a opet da dajes pare u budzet
A da bi se to postiglo registracija ce se kretati od 400-600e
Vec ako je preko 600e svakom se isplati da registruje na invalida
- - - - - - - - - -
A vozila koja su od 1600 do 2000 kubika ce nikim cudom da upadnu u kategoriju koja ce,VIDI ČUDA,da poskupi!
Zivi bili pa videli!
Kako su oni to mudro osmislili da oni kojih je najvise jos vise placaju!
Lopine!
da tako je
Vama koji vozite od 1150 do 2000 kubika ce ove Vuciceve haraclije da odvale klempu po usima da se samo pusite
Ima da vas rebnu tako da necete znati gde vam je dupe a gde glava
A radovali ste se kad su uveli da klempave i pljackaju nas sto imamo vozila sa motorima preko 2000 kubika
A ja sam vam pricao da ce te uskoro i vi doci na red. Jer sto se jedna kategorija povecava tipa vozila ispod 2000 cm a druga opada, to je budzet na gubitku , i pre ili kasnije vlast ce to da nadomesti otimanjem od onih kojih ima najvise a to su ovi sto voze od 1000-2000 cm
Isto ce da urade i za motore siguran sam
Cilj svega: povecanje prihoda u budzetu po osnovu registracije vozila da bi se vracali krediti MMF-u
Vidis dule da je onaj lik iz ministarstva na B92 komentarima sto je pisao da ce biti 7 luksuznih grupa po kubikazi bio u pravu