gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Kod nas druga dva slova mogu da se biraju, tj ne znam da li svi mogu ali tata od drugarice radi u SUP-u, i vec par drugara je biralo tablice sa svojim inicijalima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas druga dva slova mogu da se biraju, tj ne znam da li svi mogu ali tata od drugarice radi u SUP-u, i vec par drugara je biralo tablice sa svojim inicijalima![]()
Zašto je 666 išta gore nego bilo koji drugi broj? Uzeo bih ih bez problema!gledam nove registarske tablice na automobilima,
Ko od vas bi osmelio da pristane tablicu sa 666?
Ajde da vas čujem i malo se nasmejemo, ali molim Vas ne pišite brojeve, nebitne su.![]()
Zašto da ne?DE...KA
DE...DA
Mogu da se biraju ali ako nemaš vezu u SUP-u, to se posebno (i papreno!) plaća!Kod nas druga dva slova mogu da se biraju, tj ne znam da li svi mogu ali tata od drugarice radi u SUP-u, i vec par drugara je biralo tablice sa svojim inicijalima![]()
Prema zvaničnom objašnjenju, oznake su dovoljno vidljive samo sedam godina. Zato se tablice menjaju (po sili zakona).Zamena na sedam godina?
Novi Pravilnik o registraciji motornih i priključnih vozila predviđa i nekoliko, u najmanju ruku neobičnih pravila. Prema članu 32 Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila, registarska tablica zameniće se novom, između ostalog, po potrebi, ako vlasnik vozila promeni prebivalište odnosno sedište u istom registarskom području i kad protekne sedam godina od dana njenog izdavanja!
sa izvora: http://www.b92.net/automobili/istrazujemo.php?nav_id=419694.
E ja nisam baš razumela ovo, hoće li neko da objasni da li posle sedam godina svojevoljno zameni tablicom i zašto, ili kako drugačije?
Prema zvaničnom objašnjenju, oznake su dovoljno vidljive samo sedam godina. Zato se tablice menjaju (po sili zakona).
Postavlja se prosto pitanje: pošto su tablice tako loše samo u ovoj zemlji (inostrane očigledno traju mnogo duže!) ko je uzeo pare (mito!) da se izrada tablica poveri tako lošem proizvođaču?
Mi mislimo da samo mi imamo nestandargna slova... Videh juce neke nemacke table, mislim da je oznaka grada bila FÖ