nikoj
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Sta mislite o ovim muzickim smjerovima.Da li su crnci dobri muzicari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja isto kao i ti.Slusam najvise reggae ali postujem i jazz i bluesesofffy:Bolji su od bijelaca...
Trenutno najvishe slusham reggae,ali i jazz i blues volim i poshtujem.![]()
U drugoj polovini Jazz i Bluz su poprilicno paralelno postojali. Plus, kroz celu prvu polovinu 20. veka je Jazz bio apsolutno dominantan. A Bluz, koji se vratio sredinom 20. veka, je sasvim sigurno neki novi, sa novim uticajima.DJM:Blues je prva crnacka muzika koja je dozivela popularnost jos sredinom/krajem 19. veka...
Da bi se pocetkom 20. veka javio jazz... tek 50-ih godina 20. veka pojavljuje se reggae.
Reggae kad se pomesa sa HC
Kad_LupimLupim:U drugoj polovini Jazz i Bluz su poprilicno paralelno postojali. Plus, kroz celu prvu polovinu 20. veka je Jazz bio apsolutno dominantan. A Bluz, koji se vratio sredinom 20. veka, je sasvim sigurno neki novi, sa novim uticajima.
Ne bi' ja ni jednu varijantu nazvao korenom.
Vise reggae lici rocku.Reggae je nesto kao konbinacija rocka i jazzapapaj@:Bluese najvise lici rocku pa zato
To je dobro,ali vise volim klasicni reggaejohnny_rover:Reggae kad se pomesa sa HC, mada ja najvise volim SKA i SKA/PUNK (ovo i nije bas crnacka muzika, vise je izvode latinoamerikanci ali uzasno godi usima).