referendum

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja ne bi
jer to što si ti vidla tamo i naučila o njima i sve to na osnovu čega si zavolela eu, to ovde nikad neće da bude

- - - - - - - - - -

ustvari će bude...al kad svima nama kolektivno isperu mozak, il nas hipnotišu i preprave

Ti uopste ne pratis sta pisem. Nigde nisam ni rekla da hocu u EU da bi ovde bilo kao tamo, nego da lakse odem odavde i bavim se poslom od koga mogu vrlo komotno da zivim.

Nisam, ali bih jako volela da sam clanica EU. Ali to vec svi ovde znate.

Rumunija i Bugarska su članice EU, pa nisu procvetale.

Druge države EU imaju standard, niz povoljnosti u ekonomskom pogledu, ali to ne znači da bi i naša država imala sve što imaju oni.
Prijem Srbije u EU bi mi sa sadašnjim stanjem stvari, nalikovao na aneksiju Bosne i Hercegovine.

Zezaj se ti zezaj, ali ja sa ovim povremenim odlascima donesem nekoliko svojih srpskih plata.

ja se ne zezam...uzmeš bugarsko državljanstvo, a daju ga svima koji potraže, i odlaziš kao državljanin EU u Evropu i zaradiš nekoliko srpskih plata

- - - - - - - - - -

Rumunija i Bugarska su članice EU, pa nisu procvetale.

Druge države EU imaju standard, niz povoljnosti u ekonomskom pogledu, ali to ne znači da bi i naša država imala sve što imaju oni.
Prijem Srbije u EU bi mi sa sadašnjim stanjem stvari, nalikovao na aneksiju Bosne i Hercegovine.
imaju pre svega tradiciju i kontinuitet
mi sko ****** na biciklo i dali bi nam neku donaciju da zamažu oči, ovi bi graknuli na sva usta - evo nas, uspeli smo, šta sam vam reko...onda bi nam uvalili trećerazredne proizvode i škart robu iz eu, a tu bi bili i ekstra proizvodi nedostupni širokim masama...i još puno toga al me mrzi da pišem
al dobro, ja sam pros, vi školovani to bolje znate od mene, da ne palamudim

ja se ne zezam...uzmeš bugarsko državljanstvo, a daju ga svima koji potraže, i odlaziš kao državljanin EU u Evropu i zaradiš nekoliko srpskih plata

- - - - - - - - - -

Nije poenta u tudjem pasosu, sto ne bih ovo o cemu pricam mogla sa srpskim? Nego mi vazda moramo mimo sveta. Ali necu uopste vise da trosim tastaturu, vidim da ste svi za "srpsko" kosovo i slicne price, sedite tu gde ste. I kukajte.

- - - - - - - - - -

mi sko ****** na biciklo i dali bi nam neku donaciju da zamažu oči, ovi bi graknuli na sva usta - evo nas, uspeli smo, šta sam vam reko...onda bi nam uvalili trećerazredne proizvode i škart robu iz eu, a tu bi bili i ekstra proizvodi nedostupni širokim masama...i još puno toga al me mrzi da pišem

A sada nemamo skart proizvode? I to cak od domacih prizvodjaca?

kakvo crno kosovo...to s kosovom je čisto zamazivanje očiju zatupoj raji...jebbe mi se za kosovo
glej...kad citiraš moj post, nemoj da ubacuješ velikosrpstvo, kosovo, srbenda, kajle, popove, kosovske zavete, pravde za uroša, ****** materine, jer ja nisam iz te priče

- - - - - - - - - -

Pa kad su Bugari imali tradiciju u proizvodnji mlečnih artikla, što je nisu nastavili sa ulaskom u EU, nego im Danone zatvori fabrike i počeše da pod njihovim okriljem prave bućkuriše od nazovi mleka, voćne jogurte - veštak.
I što ti kažeš, da ne nabrajam šta se sve tim državama dogodilo...

- - - - - - - - - -

Odmah si spremna da nas poistovetiš sa ljudima koji su naseli na tu Slobinu populističku demagogiju koja nam je došla glave.

- - - - - - - - - -

A i ja se zamlaćujem bezveze kuckajući o politici.

kakvo crno kosovo...to s kosovom je čisto zamazivanje očiju zatupoj raji...jebbe mi se za kosovo
glej...kad citiraš moj post, nemoj da ubacuješ velikosrpstvo, kosovo, srbenda, kajle, popove, kosovske zavete, pravde za uroša, ****** materine, jer ja nisam iz te priče

Dobro izvinjavam se.

- - - - - - - - - -

Pa kad su Bugari imali tradiciju u proizvodnji mlečnih artikla, što je nisu nastavili sa ulaskom u EU, nego im Danone zatvori fabrike i počeše da pod njihovim okriljem prave bućkuriše od nazovi mleka, voćne jogurte - veštak.
I što ti kažeš, da ne nabrajam šta se sve tim državama dogodilo...

- - - - - - - - - -

Odmah si spremna da nas poistovetiš sa ljudima koji su naseli na tu Slobinu populističku demagogiju koja nam je došla glave.

- - - - - - - - - -

A i ja se zamlaćujem bezveze kuckajući o politici.

Govorim uopsteno. Ali i u RL i ovde na forumu najvise se na to pozivaju. Prelistajte malo i ovu temu.

Деда Милоје је још 90их прорекао да ће се ЕУ распасти, нема даље.
Гледе Космета треба се угледати на Додика, ангажовати неке Израелце, вратити американске миљенике преко Проклетија и као и Израелци направити аграрну колонизацију.

Деда Милоје је још 90их прорекао да ће се ЕУ распасти, нема даље.
Гледе Космета треба се угледати на Додика, ангажовати неке Израелце, вратити американске миљенике преко Проклетија и као и Израелци направити аграрну колонизацију.

hahahahahahaha

images

eto, kad mile napravi brasno, kupovacu srpsko...do tada mi je okej i klas sarajevo.
pretpostavljam da znas milu licno cim imas toliko povjerenje. covjek je kapacitet za predsjednika mjesne zajednice i to neke manje....
sve i jedno preduzece mu je propalo, givikt bi pokvario.
a o drugim ljudskim i svakim drugim "kvalitetima" da ne govorim..

- - - - - - - - - -

mile, cuvar sprcke!!
cuva nas od silajdzica :)))))))

dovoljno je da napraviš pauzu od par meseci i kad upališ tv i pogledaš vesti, prva vest je naravno naš vrli premijer koji mi uzvišenim tonom kao da se obraća debilima glumi nekakvog mini diktatora (s tendencijom da postane pravi diktator), a sledeća vest je neka nevolja negde u svetu, neki zemljotres, požar, demonstracije nasilnog karaktera, cunami, bombaš samoubica, neka beda tamo po svetu, što podsvesno poručuje narodu "ljudi trpite, ne talasajte, gledaj kako je njima tamo, oni su gori od nas", ima i goreg...i narod po sistemu "uh ćuti dobro je da i nas to ne snađe" - ćuti i trpi
u međuvremenu mu se daju mentalne anestezije u vidu turskih serija (gde je akcenat na plakanje, vrištanje i ostale emotivne atake na priprostog čoveka), žikine dinastije svakog vikenda, grand parada, farmi i sličnih gluposti

Back