Redžep Tajip Erdogan: Turska će odlučno podržati Palestince u Jerusalimu isto kao što je to bio slučaj prilikom oslobađanja azerbejdžanskih okupiranih

Redžep Tajip Erdogan: Turska će odlučno podržati Palestince u Jerusalimu isto kao što je to bio slučaj prilikom oslobađanja azerbejdžanskih okupiranih zemalja u Nagorno-Karabahu

http://www.nspm.rs/hronika/redzep-t...ih-okupiranih-zemalja-u-nagorno-karabahu.html

Sumnjam, jer da je Turska imala namere te vrste već bi turska avijacija, plus dronovi, rakete "zemlja, zemlja" dejstovale po ciljevima u Izraelu.
Zao mi je ovih Palestinaca ,ocekivao sam da ce neko da pripreti Izraelu,mozda i da ispali neku raketu upozorenja od drzava, Ne navijam za Hamas ali ovo je preterana upotreba sile. Erdogan svira nista nece da uradi ,vec su pokusali da ga uklone u onom prevratu pre par godina,Objektivno i ne moze ali ovi drugu pre svih Egipat ,Saudi Arabija ni da beknu. Znaci da ce Izrael da nastavi da ih masakrira.

Zao mi je ovih Palestinaca ,ocekivao sam da ce neko da pripreti Izraelu,mozda i da ispali neku raketu upozorenja od drzava, Ne navijam za Hamas ali ovo je preterana upotreba sile. Erdogan svira nista nece da uradi ,vec su pokusali da ga uklone u onom prevratu pre par godina,Objektivno i ne moze ali ovi drugu pre svih Egipat ,Saudi Arabija ni da beknu. Znaci da ce Izrael da nastavi da ih masakrira.
Egipat neće sigurno, tu je završen poso pre neku deceniju.
A kad smo kod posla, u Starom Egiptu su radili Jevreji kao robovi. U prvo vreme za dnevnicu ali su vlasti Egipta zaključile da im je to skupo preko zime da ih hrane bezveze ko kad bi tebi Privatnik davao platu a zbog Covid-19 zatvorena firma a ti sediš kod kuće?

Tada je Egipat rešio da im da zemlju umesto para... a tebi Privatnik da izbiješ oči...

e, a ono što seku kitu... to Egipćani radili svim robovima a posle prestali medjutim muška pakost da ti imaš kitu a ja da nemam je učinila svoje... najpakosniji bio onaj Joakim...sunetio ko pravi...zlatne ruke imao...ovi danas greše, mora da se poravnava nekoliko puta... e čekaj, i ovde malo... e tako, sad je to moderno... vole žene...a i pustinja, ima ona bakterija što ide samo na čitavu kitu a posle neće...

Poslednja izmena:
Da.

Egipat se odlično proveo u jomkipurskom ratu pa je logično što ne bleje. Saudijci nisu u stanju da izađu na kraj sa gologuzim Hutima a ne sa Izraelom. Retko nesposobna rulja ti Arapi.

Egipat se odlično proveo u jomkipurskom ratu pa je logično što ne bleje. Saudijci nisu u stanju da izađu na kraj sa gologuzim Hutima a ne sa Izraelom. Retko nesposobna rulja ti Arapi.
Ne znam baš, ubili su 233,000 hutija a.k.a. terorista

Svaki od njih je voleo Putina više nego majku

sve bosnjacke oci su sad uprte u erdogana,
ocel pomoc braci svojoj il nece:sad2:
Posle fijaska sa Islamic State i AL Bagdadijem ,tesko ce neka muslimanska drzava da izaziva srecu.. Cini se da Izrael koristi situaciju ,razjedinjenosti medju muslimanima da dokrajci Palestince. Odprilike nece da ulaze u pojas Gaze kao to je buduca drzava Palestina i nista vise. Ali ce zato da je izbombarduju kad pozele.

Redžep Tajip Erdogan: Turska će odlučno podržati Palestince u Jerusalimu isto kao što je to bio slučaj prilikom oslobađanja azerbejdžanskih okupiranih zemalja u Nagorno-Karabahu

http://www.nspm.rs/hronika/redzep-t...ih-okupiranih-zemalja-u-nagorno-karabahu.html

Sumnjam, jer da je Turska imala namere te vrste već bi turska avijacija, plus dronovi, rakete "zemlja, zemlja" dejstovale po ciljevima u Izraelu.
Sad ce Turska sa Jevrejima, ko juce sa Jermenima. :(

Posle fijaska sa Islamic State i AL Bagdadijem ,tesko ce neka muslimanska drzava da izaziva srecu.. Cini se da Izrael koristi situaciju ,razjedinjenosti medju muslimanima da dokrajci Palestince. Odprilike nece da ulaze u pojas Gaze kao to je buduca drzava Palestina i nista vise. Ali ce zato da je izbombarduju kad pozele.
braca bosnjaci bi mogli ici da im malo pomognu,
red bi bio, i njima su pomagali kojekavi

u modernim ratovima, "veliki" ne prljaju ruke vec taj posao za njih obavljaju razne Al Kaide, Islamske drzave, demokratske opozicije, teroristicke grupe, hrvatsko vijce odbrane, HDZ, arkanovci, seseljovci, oricevci , UCK-ovci................ .
Turska je odavno involvirana u sukob HAMAS-Izrael.
Mnogo bre mudro zboriš😄

Palestinci za Tursku nemaju ni izbliza vazan znacaj kao Azerbejdzan. Azerbejdzan je Turcima vazna karika jer ih povezuje sa ostalim turkoidnim narodima centralne Azije sve do Kine. To su njihovi prirodni saveznici.

Recimo, da nekim cudom uz Tursku pomoc i pomoc drugih Palestinci uniste Izrael. Arapima bi to dalo krila i mozda bi se izrodio neki mocan pan arapski savez, a to Turcima nikako ne ogovara, jer nijedna sila ne voli drugu silu narocito u komsiluku.

Tako da Erdogance opasno lupeta. Da ne kazem da on ne moze udariti Izrael bez posledica jer ce im ovi uzvratiti.

Back