Srboskizborim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.581
Kurdi ce biti u Turskoj upotrebeni da Tursku dignu iz nutra
Ima i Izrael dva miliona Arapa unutar Izraela, ne računajući Palestince Arape na Zapadnoj obali i Gazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurdi ce biti u Turskoj upotrebeni da Tursku dignu iz nutra
To su lojalni gradjani IzraelaIma i Izrael dva miliona Arapa unutar Izraela, ne računajući Palestince Arape na Zapadnoj obali i Gazi.
Tu imas pravo mislim da USA hoce da Israel kazni,Ima i Izrael dva miliona Arapa unutar Izraela, ne računajući Palestince Arape na Zapadnoj obali i Gazi.
Tvoji Kinezi su sada prezreni radi kovidaTu imas pravo mislim da USA hoce da Israel kazni,
zato sto Israel vojno i ekonomski radi sa Kinom
Moji nisu budala jaguarkaTvoji Kinezi su sada prezreni radi kovida
Zao mi je ovih Palestinaca ,ocekivao sam da ce neko da pripreti Izraelu,mozda i da ispali neku raketu upozorenja od drzava, Ne navijam za Hamas ali ovo je preterana upotreba sile. Erdogan svira nista nece da uradi ,vec su pokusali da ga uklone u onom prevratu pre par godina,Objektivno i ne moze ali ovi drugu pre svih Egipat ,Saudi Arabija ni da beknu. Znaci da ce Izrael da nastavi da ih masakrira.Redžep Tajip Erdogan: Turska će odlučno podržati Palestince u Jerusalimu isto kao što je to bio slučaj prilikom oslobađanja azerbejdžanskih okupiranih zemalja u Nagorno-Karabahu
http://www.nspm.rs/hronika/redzep-t...ih-okupiranih-zemalja-u-nagorno-karabahu.html
Sumnjam, jer da je Turska imala namere te vrste već bi turska avijacija, plus dronovi, rakete "zemlja, zemlja" dejstovale po ciljevima u Izraelu.
Aha, Fajzer ne može da ih smisli zbog gubitka profitaTvoji Kinezi su sada prezreni radi kovida
Egipat neće sigurno, tu je završen poso pre neku deceniju.Zao mi je ovih Palestinaca ,ocekivao sam da ce neko da pripreti Izraelu,mozda i da ispali neku raketu upozorenja od drzava, Ne navijam za Hamas ali ovo je preterana upotreba sile. Erdogan svira nista nece da uradi ,vec su pokusali da ga uklone u onom prevratu pre par godina,Objektivno i ne moze ali ovi drugu pre svih Egipat ,Saudi Arabija ni da beknu. Znaci da ce Izrael da nastavi da ih masakrira.
Da.Zao mi je ovih Palestinaca ,ocekivao sam da ce neko da pripreti Izraelu,mozda i da ispali neku raketu upozorenja od drzava, Ne navijam za Hamas ali ovo je preterana upotreba sile. Erdogan svira nista nece da uradi ,vec su pokusali da ga uklone u onom prevratu pre par godina,Objektivno i ne moze ali ovi drugu pre svih Egipat ,Saudi Arabija ni da beknu. Znaci da ce Izrael da nastavi da ih masakrira.
Zao mi je ovih Palestinaca ,ocekivao sam da ce neko da pripreti Izraelu,mozda i da ispali neku raketu upozorenja od drzava, Ne navijam za Hamas ali ovo je preterana upotreba sile. Erdogan svira nista nece da uradi ,vec su pokusali da ga uklone u onom prevratu pre par godina,Objektivno i ne moze ali ovi drugu pre svih Egipat ,Saudi Arabija ni da beknu. Znaci da ce Izrael da nastavi da ih masakrira.
Ne znam baš, ubili su 233,000 hutija a.k.a. teroristaEgipat se odlično proveo u jomkipurskom ratu pa je logično što ne bleje. Saudijci nisu u stanju da izađu na kraj sa gologuzim Hutima a ne sa Izraelom. Retko nesposobna rulja ti Arapi.
USA - Izraelsve bosnjacke oci su sad uprte u erdogana,
ocel pomoc braci svojoj il nece![]()
Posle fijaska sa Islamic State i AL Bagdadijem ,tesko ce neka muslimanska drzava da izaziva srecu.. Cini se da Izrael koristi situaciju ,razjedinjenosti medju muslimanima da dokrajci Palestince. Odprilike nece da ulaze u pojas Gaze kao to je buduca drzava Palestina i nista vise. Ali ce zato da je izbombarduju kad pozele.sve bosnjacke oci su sad uprte u erdogana,
ocel pomoc braci svojoj il nece![]()
Sad ce Turska sa Jevrejima, ko juce sa Jermenima.Redžep Tajip Erdogan: Turska će odlučno podržati Palestince u Jerusalimu isto kao što je to bio slučaj prilikom oslobađanja azerbejdžanskih okupiranih zemalja u Nagorno-Karabahu
http://www.nspm.rs/hronika/redzep-t...ih-okupiranih-zemalja-u-nagorno-karabahu.html
Sumnjam, jer da je Turska imala namere te vrste već bi turska avijacija, plus dronovi, rakete "zemlja, zemlja" dejstovale po ciljevima u Izraelu.
Kako napreduje Ariel Sharon, jel još uvek priključen na mašinu za pranje suđaNadaj se...
braca bosnjaci bi mogli ici da im malo pomognu,Posle fijaska sa Islamic State i AL Bagdadijem ,tesko ce neka muslimanska drzava da izaziva srecu.. Cini se da Izrael koristi situaciju ,razjedinjenosti medju muslimanima da dokrajci Palestince. Odprilike nece da ulaze u pojas Gaze kao to je buduca drzava Palestina i nista vise. Ali ce zato da je izbombarduju kad pozele.
Mnogo bre mudro zborišu modernim ratovima, "veliki" ne prljaju ruke vec taj posao za njih obavljaju razne Al Kaide, Islamske drzave, demokratske opozicije, teroristicke grupe, hrvatsko vijce odbrane, HDZ, arkanovci, seseljovci, oricevci , UCK-ovci................ .
Turska je odavno involvirana u sukob HAMAS-Izrael.
Tu se vidi koliko je propala USASad ce Turska sa Jevrejima, ko juce sa Jermenima.![]()
1. atentat (sprečio Kremlj)Tu se vidi koliko je propala USA
kada 2016 nisu mogli skinuti Erdogana