Redukcija kilograma

gost 369478

Primećen član
Poruka
951
Mene zanima koliko su štetne Dijete da li su uopšte štetne za organizam ?

Svaka žena koju poznajem ima favorita od low carb preko atkinsa do jaja sve do zelja dijete dok su neke na mesu od doručka do večere .

Meni to sve zvuči nezdravo pogotovu kad skinu pa oko jeseni vrate sve što su skinule čak i više za dve tri kile .

Ako zanemarimo vaćaroše na pare treba razmisliti i o sledećim životnim momentima:

1) Osobe sa predispozicijama ne pate od zdravstvenih problema sa svojim predispozicijama u toj meri koliko one koje ne treba da budu ono što jesu

2) Ja sa svojih dva metra nemam nameru da se u ovim godinama ukalupjlujem u "preporučene statističke vrednosti" da ne bih narušio imuno sistem

3) Bili sa više ili sa manje pa čak i sa idelanim merama, beš ti taj život kad ti je pod stresom i u sirotinji
Lekari ne govore da siromaštvo uzrokuje bolest...

- - - - - - - - - -

a i šta ima da držiš dijetu tipa: sutra od 9:45 krećem sa dijetom...
kako da ne...
kilogami nisu došli preko noći
dakle jedi isto što i do sada, samo malo manje da to postane navika ali vremenom
nikad sebe ne kažnjavaj, jer ako organizam traži u momentu - namiri ga
vremenom se postiže efekat - "e nije trebalo ovoliko, sledeći put se neće ponoviti"

dakle mesto 5 sarmi pojedi 4
umesto 8 jaja isprži 6
umesto 300 grama slanine za užinu pojedi 200
umesto 4 kobasice pojedi 3, veruj da nema razlike...
pekare malo zaobilazi, ovde se postiže najbolji efekat

a onu jabuku što treba da ti zameni obrok to daj savetniku nek on živi ko vrabac

Poslednja izmena:

Svaka žena koju poznajem ima favorita od low carb preko atkinsa do jaja sve do zelja dijete dok su neke na mesu od doručka do večere .

Meni to sve zvuči nezdravo pogotovu kad skinu pa oko jeseni vrate sve što su skinule čak i više za dve tri kile .

Bilo kakvu dijetu da koristiš, prvo se konsultuj sa nekim dobrim nutricionistom i koji je završio određeni fakultet za to (po mogućstvu medicinu). Jer, ukoliko sprovodiš dijetu o čijim efektima nemaš informacija možeš da napraviš razgradnju i oštećenje tkiva u organizmu čime bi narušila sopstveno zdravlje, a možda i ugrozila sopstveni život.
Uvek konsultuj zvaničnu medicinu oko bilo kakvih navika u ishrani.
Takve su preporuke svih lekara, ja to poštujem i verujem u to i zbog toga sam ti i napisao ovakav odgovor.

Bilo kakvu dijetu da koristiš, prvo se konsultuj sa nekim dobrim nutricionistom i koji je završio određeni fakultet za to (po mogućstvu medicinu). Jer, ukoliko sprovodiš dijetu o čijim efektima nemaš informacija možeš da napraviš razgradnju i oštećenje tkiva u organizmu čime bi narušila sopstveno zdravlje, a možda i ugrozila sopstveni život.
Uvek konsultuj zvaničnu medicinu oko bilo kakvih navika u ishrani.
Takve su preporuke svih lekara, ja to poštujem i verujem u to i zbog toga sam ti i napisao ovakav odgovor.
A sta mislis , da li bi ljudi trebalo da poste?
Ne jede se skoro nista, gricka se korica hleba celog dana, pije se samo voda?

- - - - - - - - - -

Ne nisu, gladovanje je genoijalno, ali to ne ume svako jer je covek stoka.

Back