Redomat

Poznati su vam brojevi koje izvlačite u opštini, MUPu, bolnici...u masi institucija koje omogućavaju kakav takav privid ravnopravnosti i pravednosti prilikom zadovoljenja vaših potreba za uslugama. Znači, nema bar javno onih koji su došli posle vas sat vremena a odmah su na redu.
Elem, tema je slične prirode
Zašto eminentne forumasice ne bi podelile brojeve forumasima, pa kada dodju na red - nema oćeš nećeš bato, nego radi ili izgubi red, budi proglašen presonom non grata na pdf-u, pa se ti popravljaj i gradi imidž godinama. Pa da vidimo ko su ti forumasi koji će bez straha i stida preuzeti odgovornost. Naravno, mi oženjeni i udate forumasice brojeve možemo deliti samo u PP, a forumasicama predlažem da svakom kandidatu pošalju broj 1, ko nas yebe kad smo sujetni.
Dobro, pošto je ovo samo neostvariva ideja, sada ozbiljno pitanje: da li ste ikada u životu bili u prilici imati komforno ljubavno sexualne uslove u kojima kažete ovog/ovu neću, ovog/ovu ću idući mesec i tako?
Mislim, mi ružni smo se uvek morali potruditi i za jednu koru leba, kakav je osećaj biti poželjan i veličanstven? Verovatno divan :(
Nemoj da ko kaže težak:malav:
Verujem da je svako bio u prilici da vise njih odbije nego sto je onih sa kojima smo bili. Ne zato sto smo neodoljivi i vecina nedostojna nas :lol: nego zato sto je retko da se energije poklope.
Nikada nisam nikoga stavljala na cekanje, cak ni radi zabave pa posle se kao predomislila i definitivno odbila. To je jako ruzno i nipodistavajuce za tu osobu. Ko sam ja da se igram drugima? Imam jako ruzno misljenje o onima koji se tako ophode, gadni su to kompleksi kada tako dokazuju svoju "vrednost". Ili mi se svidja ili ne svidja. Ako mi se sada ne svidja nece nikada. A iskreno, ne bih mogla ni zbog svoje prirode. Strast grabim odmah, dok je vruca. Sto da cekam? Odugovlacenjem su vece sanse da me prodje, ionako mi se retko kada neko dovoljno svidi da ga pozelim.

I da... I ti "ruzni koji su se uvek morali potruditi" su SIGURNO necija tiha patnja a da to ni ne znaju ;)

Male su to koristi za tebe, a mogu biti velike stete za nekog drugog. Koristiti necije emocije zarad dizanja sopstvenog ega, jer to se na to svodi. Cisto dokazivanje pred sobom, pred svetom, kao vidite sto sam riba, vrtim ih 10 oko prsta, jure zamnom, jednog imam danas, sutra drugog, prekosutra ko zna koliko njih. Neko nema problem sa tim, cak i uziva.

Pa da, ti si posebna... shvatili smo poentu, prestani sad :lol:

Back