- Poruka
- 43.044
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znas sta nije problem sto te nijedna druga nece .koliko mi se puta desilo da se n'a rasprodajama sve zalete n'a crne sandale à ja odem tamo u cosak gde su srebrne koje niko ne gleda jer se teze uklapaju,al posle imam najbolju kombinaciju
- - - - - - - - - -
Ko magnetna rezonanca
Koja tema ? Ne svracam tamo
A znas sta nije problem sto te nijedna druga nece .koliko mi se puta desilo da se n'a rasprodajama sve zalete n'a crne sandale à ja odem tamo u cosak gde su srebrne koje niko ne gleda jer se teze uklapaju,al posle imam najbolju kombinaciju
o
O čemu se radi
?
Neću se zamaram sa tekstovima dje mi je poznat izvor .....
pa svrati, ne znas sta propustas![]()
Tu-tu-tu..korisnik trenutno nije dostupan, molimo pozovite kasnije
Tu-tu-tu..prvi ste u redu čekanja, za sex pritisnite taster 1.
- - - - - - - - - -
Missis, self degradacije i samodiskriminacije![]()
Jao sto me mucis moram po parfem
Nemoj da brises gledacu kad se vratim
Jao sto me mucis moram po parfem
Nemoj da brises gledacu kad se vratim
Pa što onda otvaras frižider, znaš u bocu kako je složen, sve ti je poznato![]()
Verujem da je svako bio u prilici da vise njih odbije nego sto je onih sa kojima smo bili. Ne zato sto smo neodoljivi i vecina nedostojna nasPoznati su vam brojevi koje izvlačite u opštini, MUPu, bolnici...u masi institucija koje omogućavaju kakav takav privid ravnopravnosti i pravednosti prilikom zadovoljenja vaših potreba za uslugama. Znači, nema bar javno onih koji su došli posle vas sat vremena a odmah su na redu.
Elem, tema je slične prirode
Zašto eminentne forumasice ne bi podelile brojeve forumasima, pa kada dodju na red - nema oćeš nećeš bato, nego radi ili izgubi red, budi proglašen presonom non grata na pdf-u, pa se ti popravljaj i gradi imidž godinama. Pa da vidimo ko su ti forumasi koji će bez straha i stida preuzeti odgovornost. Naravno, mi oženjeni i udate forumasice brojeve možemo deliti samo u PP, a forumasicama predlažem da svakom kandidatu pošalju broj 1, ko nas yebe kad smo sujetni.
Dobro, pošto je ovo samo neostvariva ideja, sada ozbiljno pitanje: da li ste ikada u životu bili u prilici imati komforno ljubavno sexualne uslove u kojima kažete ovog/ovu neću, ovog/ovu ću idući mesec i tako?
Mislim, mi ružni smo se uvek morali potruditi i za jednu koru leba, kakav je osećaj biti poželjan i veličanstven? Verovatno divan![]()
Nemoj da ko kaže težak![]()
Male su to koristi za tebe, a mogu biti velike stete za nekog drugog. Koristiti necije emocije zarad dizanja sopstvenog ega, jer to se na to svodi. Cisto dokazivanje pred sobom, pred svetom, kao vidite sto sam riba, vrtim ih 10 oko prsta, jure zamnom, jednog imam danas, sutra drugog, prekosutra ko zna koliko njih. Neko nema problem sa tim, cak i uziva.
kakav je osećaj biti poželjan i veličanstven? Verovatno divan![]()
Nemoj da ko kaže težak