Redaljka

• Začetnik teme Začetnik teme yahoo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se to svi vi proseravate. Iako nebih voleo da ikada budem u vezi sa devojkom na kojoj su se redjali takodje i znam i siguran sam da vecina devoljaka bi pristala u situaciji da niko od njenog drustva ne sazna. Ako je ijedna od vas ikada imala odnos onda zna da joj je bilo super e sad taj osecaj nek pomnozi sa dva. I naravno devojke su uvek drolje a mi muskarci smo marije tereze. Raspitajte se malo kod starijih drugarica pa ih pitajte dal bi dopustile da se izredja na njima dva tri tipa koja nikad vise nece videti i niko nece saznati.

remid:
Sta se to svi vi proseravate. Iako nebih voleo da ikada budem u vezi sa devojkom na kojoj su se redjali takodje i znam i siguran sam da vecina devoljaka bi pristala u situaciji da niko od njenog drustva ne sazna. Ako je ijedna od vas ikada imala odnos onda zna da joj je bilo super e sad taj osecaj nek pomnozi sa dva. I naravno devojke su uvek drolje a mi muskarci smo marije tereze. Raspitajte se malo kod starijih drugarica pa ih pitajte dal bi dopustile da se izredja na njima dva tri tipa koja nikad vise nece videti i niko nece saznati.

Pa...upravo sam o tome i napisao...samo sto muskarci posle tog dogadjaja kazu za nju da je drolja a do pre neki minut uzivali na toj drolji...

jagodica:
cLick - OR - Die:
jakoj droGi, mada nije iskljucheno da neke u tome zaista uzhivaju $to je iiiizuzetno opasno i za nju, a i za ostale uchesnike u MEGA redaljci.. gore 5 puta od ruskog ruleta .. najbolje je takve stvari (ukoliko se lozhite na njih) gledati sa bezbedne udaljenosti.. bar metEr od monitora :twisted:

zasto mislis da je opasno, zbog bolesti ili...jos nesto?

Pa naravno da je zbog toga inache bismo imali orgije umesto fizichkog vaspitanja :twisted: Ostalih opasnosti nema, osim da mozda neka privat slika sa te redaljke stigne u ruke matoraca, rodbine i kom$ilooka :D

remid:

E, ja se raspitao kod dve-tri i ..... oterale me u tri p.... materine :roll: :lol: :lol: :lol:

lady me:
sada_vec_ozbiljan_momak:
secam se jedne redaljke pre jedno 7-8 godina, devojka je zaista izgledala dobro i tip je na zurci poceo da radi sa njom, posle kraceg vremena smo se pridruzili "radu", u jednom trenutku smo svi vristali od smeha kada je riba rekla "Igore gurni ga jos jednom" a tip koji je bio na njoj zvao se Boris....toliko, inace najinteresantnije je bilo to da je riba bila totalno strejt....

I sad ste vi frajeri a ona je dno dna. Ili moze i ovako da se postavi pitanje: Sta mislite o tipu na kojem se smenjuju 4 - 5 riba. Uauuuuu koji sreckovic, kakav frajer, svaka mu cast! :evil:

Da, bas tako... svet muskaraca i zena je totalno razlicit i sva ta moralna poredjenja ne prolaze.
U svakom slucaju, ta riba privlaci paznju muskaraca na nacin koji je odabrala i ako je ona svesna toga onda je ok...mnogo su mi vece pachenice ove lazne svetice koje ne pronalaze nacin da se iskazu i samo je pitanje vremena kad ce jako nisko da padnu

sve u svemu za zenu je najbolje da ima izgradjen stabilan stav koji odgovara njenoj prirodi i okolnostima, kakav god da je...

I sad ste vi frajeri a ona je dno dna. Ili moze i ovako da se postavi pitanje: Sta mislite o tipu na kojem se smenjuju 4 - 5 riba. Uauuuuu koji sreckovic, kakav frajer, svaka mu cast! :evil:[/quote] a kako to mislis kad posle prve on olabavi bude tvrd k*o pamuk :lol:

cLick - OR - Die:
atrijum:
Daaa... a upravo za tim nimfama muskarci jure i zele ih po svaku cenu nebi li otkrili sta to ima u njima te toliko vole zivot...

zlo zlix zla i dno dno dna!!! Ma ribe koje to mogu da podnesu su ili mrtve duhovno ili su na nekoj jakoj droGi, mada nije iskljucheno da neke u tome zaista uzhivaju $to je iiiizuzetno opasno i za nju, a i za ostale uchesnike u MEGA redaljci.. gore 5 puta od ruskog ruleta .. najbolje je takve stvari (ukoliko se lozhite na njih) gledati sa bezbedne udaljenosti.. bar metEr od monitora :twisted:
u njima nema nista samo je pune ,ali mislim da postoji neki prekid chula pa ne dozivljavaju orgazam , pa misle da je neko nedovoljno dugo j*be i onda drugi-treci.....

mandrak-21:
I sad ste vi frajeri a ona je dno dna. Ili moze i ovako da se postavi pitanje: Sta mislite o tipu na kojem se smenjuju 4 - 5 riba. Uauuuuu koji sreckovic, kakav frajer, svaka mu cast! :evil:
a kako to mislis kad posle prve on olabavi bude tvrd k*o pamuk :lol:[/quote]

A pa dobro, cula sam da ima i takvih kao ti, ... gurnu par puta, svrse i posle toga nista .... mrtav...

lady me:
mandrak-21:
a kako to mislis kad posle prve on olabavi bude tvrd k*o pamuk :lol:

A pa dobro, cula sam da ima i takvih kao ti, ... gurnu par puta, svrse i posle toga nista .... mrtav...[/quote] ti me sad ocrni pa zar moraju svi da znaju kako sam odmah svrsio kod tebe,to je duso sto dobro radis.

salu na stranu,ima tu i zloupotreba od strane muskaraca,napiju je pa iskoriste.Medjutim posto se ovde misli na radoredaljke nimfomanke tu je psiholoski problem i to se lechi kod psihologa a ne kod yebacha,oni vrlo brzo svrse a ne kao moja malenkost kako kaze ledy-me jer zena moze kad god hoce a muskarac hoce kad god moze :wink:

leto 1992 u Tesicama kod Nisa.
Otisao sa prijateljem tamo da se provedemo i pijemo posto je on godinama tamo ludovao pa reko daj da i ja odem da vidim sta ima tamo.
A tamo.
Devojka starija od nas 10-tak godina.
Subotom bi pokupila oko 5-6 muskaraca (sve mladjih) i onda bi rekla: Ti prvi, ti cetvrti, ti drugi i sl.
Uzas.
A ti mlad i sve lepo.
ahhhhhhhhhh. Zivote moj.

Branka B.:
Мислим да он то није баш тако замислио, па ипак он је створитељ добра и зла. Тако например римска куртизана у знак предаје добаци свом такмацу, Месалини, признајем да си већа кур.. од мене. Ако вас ѕанима тај запис постоји а ја се несећам о ком броју је реч али сам сигуран да је високо пребацио стоту. Месалина је била изазивач. Али да неверујемо прастарој историји, извесна Анабел Чонг изгубила је хонорар јер није издржала обећаних 300 (три стотине) партнера него само 261. И данас можете да пронађете видео записе тог маратона. Није то било тако давно.
Е, сад. Мој лични став: Нисам учествовао и жао ми је због тога јер човек треба све да проба. Сњинг је само блага варијанта и бледа слика ватрене партнерке коју рагби тим доводи до врхунца.
П.С. Присила, силовање, уцена и сл нису саставни део горе наведеног текста.

Ovde se brka grup i redaljka. Kao sto rekoh kad devojka zeli da proba grupnjak to mi je ok, ma u kom to god sastavu bilo...
Dosta devojaka masta o tome,moja devojka isto i to mi je normalno,neke su i probale nesto od toga o cemu mastaju...
To pravo niko ne spori niti pljuje nekoga ali kad devojka to zeli,zna sta hoce i radi to bas zato sto ona to zeli...
Ali kad joj to rade zato sto oni to zele,nista je ne pitaju i ona nema pojma ni ko su,ni koliko ih je a ponekad kako vidimo ni kad su se zamenili onda je to bas kao sto neki rekose bas "problem u glavi" !
Potpuno sam za to da i devojke ako ih to privlaci treba da probaju grup cak i sa vise muskaraca ali onda kad one zele,gde i sa kim one hoce...
Da one biraju ucesnike i kako ce to da izgleda a ne da leze na ledjima i nista se ne pitaju i cekaju da se grupica zadovolji i isutira je napolje!
Te dve stvari ne treba mesati...

Da li ste ucestvovali u nekoj redaljci sa vise tipova i nekom ribom i gde,
i sta ribe misle o tome?

Ja evo odlucila da reaktiviram ovu zapostavljenu temu... :zper:

Probale? Ucestvovali? Kakve su to devojke/zene po wama? Naravno, i ti muskarci koji jedan za drugim tako umachu? :zcepanje:

Ja odobravam i podrzavam dokle god je svima lepo. :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back