REDALJKA DA ILI NE..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ha ha ha...e, pdf politika pun raznoraznih..."povijesno istorijskih junaka" pa nikom nista... : )))
tako su i od Obera trazili da promijeni nick + avatar jerbo je...nacisticki
(u pitanju je bio obican cin + cartoony avatar...), a paralelno je bilo
bar jos pet aktivnih stvarno nacistickih/fasistickih nickova i/ili avatara... :lol:

nego, dje Drug Gospodni Tab da nam..razlozno razlozi...ovu zbrku... :lol:

sad ce..lista clanove:hahaha:

Nemoj da se uzbudjavate..:D

jel neko za...

170264051348b532eb16ec1909641661_extreme.jpg

Moram da pitam kome smeta nick Manijak...????licno obozavam Man...i ne vidim potrebu da se menja, cak mi je drago sto mnogi ne menaju ni nick ni ava...

Molim cenjenu Krstaricu da se pozabavi pre raznim nickovima zbog kojih odose mnogi ljudi jer pojedinci upadaju i vredjaju svugde a prvenstveno na Blogovima i na profilu,
ostavljajuci neumesne pa cak mnogo vulgarne komentare, mnogi to rade i na temama to je prvenstveno nego da se trazi od ljudi koji su godinama tu da menjaju nick...
Pitajte "Borac za prava zivotinja" objasnice vam o cemu se radi jer je videla i vidi sve
To treba pod Hitno da se resava...
A ostavite clanovima da sami odlucuju o svojim nickom i ava... po gotovo onih koji to godinama imaju takve i nickove i ava...

Taj isti nick "MANIJAK" nikada nikog nije uvredio ni ruznu rec rekao i zasto da ga menja,
isto i sa nickom "Kucka" to je njihovo pravo i trebalo bi da se postuje sta to ima kome da smeta...

Mislim da ovaj moj komentar je na mestu....:hvala::hvala::hvala:

ovo ide na jos stranice i ici ce dok mi se ne odgovori????:ok::worth:

Za tebe Dusala istog casa..sad nije domacinska rakijica ..ali moze i kafa u ovo doba..

kafa.jpg

:heart:Hvala Kuco srcu mom si uvek draga:heart:

Ne dam Krstu ja a ponajvise dobre ljude sa Krste Kuco:super:

:zag::zag::zag:laku noc i lepe snove nemojete dragi ljudi i odgovorni vi sa krste da dozvolite da vam odlaze "Dobre Duše", nevažno je to koji nick imaju i ava...
"Važno je to da su ti ljudi tu godinama i da zbog njih toliko trajete"
:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back