Речни градски превоз

Koliko sam ja slušala šta se pričalo, nije ovo planirano za turiste već baš za nas i važila bi bus plus, tj. beogradska karta.
Ali za nas nije korisno, jer kako rece dok mi dopesacimo do reke, za to vreme smo vec stigli autobusom.

Znaci, to ce koristiti samo turisti, eventualno penzioneri, koji imaju vremena da se voze. Kupice kartu, plastiku, kao za bus plus.

Ali za nas nije korisno, jer kako rece dok mi dopesacimo do reke, za to vreme smo vec stigli autobusom.

Znaci, to ce koristiti samo turisti, eventualno penzioneri, koji imaju vremena da se voze. Kupice kartu, plastiku, kao za bus plus.
Баш тако... Било кад да ја будем хтео да идем за НС, на пример, урадићу то аутом (у садашњим околностима). Џаба поређење шта је јефтиније или скупље ако мени треба ко зна шта све да бих стигао до воза који иде 200.

Ma znam ja da je to malo nerealno za bilo kakav doprinos saobraćaju. Zašto bih ja recimo pešačila 2km do Dunava da se eventualno prevezem do Zemuna, kad imam ispred nosa 16 sa kojom sam tamo za pola sata max.

Ovo može biti interesantno leti za zezanje i za turiste.

Za ovo će i da služi.
Ja takodje moram da dodjem do Save (da su stavili da ide iz 45-og bloka, tu bih imala neka 2 km, ovako imam više), čak i na bus da sednem više mi se isplati tim istim busom da nastavim do centra, pa peške na Kalemegdan.

Čekajući prevoz... :malav:

IMG_20220314_161730.jpg

https://www.b92.net/lokal/beograd/d...za-javni-prevoz-poznate-i-linije-foto-2146594

Evo ko je pitao za brodove.

Deluje da je ovo kupljeno po narudzbini. Ko ima ovo na stanju.

2 linije blok 45 - Gale Muskatirovic i druga Borca - Ada Huja.
Хајде две линије... а где је трећа, да повеже Мушкатировића и Аду Хују? То барем није тешко да се изведе, да се има цео низ.

Није довољно само "прећи мост".

Back