Recite nesto o sebi...

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
volin aute i brzu voznju:ok:

ne volin avione ni letenje:huh:

volila bi zivit na selu i imati konja ili dva:ceka:

nikad ne misam i ne probavam rucak jednom te istom zlicom:kpozdrav:

nikad se ne javljam na kucni telefon:manikir:
I ja... ;)
ne volim ljubljenje sa ljudima pri susretima
ali uvek mogu moje pse da poljubim u njuškice.....

Ni ja... ;):D

Lako se vežem...
Veliki sam maštar...

uvek mirisem
uvek imam nalakirane nokte

ne mesim testa, gadim se osecaja testa medju prstima
ne kiselim kupus

skoro pa placem pred svako veliko spremanje kuce, pred krecenje sam na rubu nervnog sloma

peglam apsolutno sve i to me smiruje
masinu za sudove i volim vise od nekih ljudi

vežem[/B]...
Veliki sam maštar...

Lipo pise VEZEM, a ja navalila ka sivonja pa cilo vrime citam VAZEM pa se pitam koliko dkg ima cicak :lol:

OT:
Napade ludila dobijam kad cujem mljackanje, srkanje, cmrkanje, frkanje dok se jede ili pije:besna:
Napade ludila dobijem kad se otvori pivo i cep se ostavi na radnoj ploci zeni da ona baci u kantu:besna:
Napade ludila dobijam kad mi ostave podsjetnik na voice mail iz zubne ordinacije da za misec dana bi trebala doci cistiti zube:dash:(pa tko mi garantira da cu ih imati za misec dana:eek:)

Sve u svemu cini mi se cesto imam napade:zcepanje:

....volim jutarnju tisinu, posle mi se mogu svi na glavu popeti, ali samo ujutro neka cute....
....obozavam cvece narocito ono koje cveta, radujem se kao malo dete svakom cvetu...
....volim dobru kritiku...nisam zlopamtilo....

obozavam muziku i doslovce sam rasla uz nju
mogu da slusam muziku po ceo dan, i kuci i na poslu i u prevozu i u kolima, uvek me smiruje i uvek mi prija
obozavam pse, ali ne volim da ih ljubim u njuskice
vrlo sam trezvena i realisticna, vise praktican nego umetnicki tip
nisam sportsmen
volim opustene ljude, zezanciju, druzenje, lencarenje, pevanje, ples, kupovinu, da glumim, da analiziram, da citam

volim prirodu, selo, grad, podjednako uzivam i u prostoti i u urbanosti

Ne volim leto...uvek sam spremna na kompromis (ili imam rezervnog keca u rukavu) ...nepopravljivi optimista...u svemu vrlllloo objektivna....ja sam čovek trenutka,u svakoj situaciji trudim se da uzivam...komunikativna...u stresnim situacijama uvek vladam,tj.hladna sam kao spricer (ovo mu dodje kao neki CV )..i mnogo volim da se zezam,i na svoj racun....ne volim ljude koji samo nesto kukaju a nista ne preduzimaju da promene stanje...ne volim žene koje nemaju smisao za humor...za muškarce se to podrazumeva ;)...ne volim da kuvam niti da izmisljam recepte...samo ono sto se mora da ne poumiremo od gladi...volim sve sto vole mladi ;)...

Back