Recitacija za laku noć... "Njoj"... Žarko Laušević

:lakunoc:
draga, @Soradze!
Umetnost, lepo, zaceljujuće... Reč koja ima vrednost.
Ista, dosledna sebi! :zaljubljena:
O, lepojko moja...
Hvala ti na lepim rečima...
Trudim se da ne izneverim sebe...

Inače, "laku noć" želim svima koji idu na spavanje "kao sav pošten svet", hahahah
Tako su govorili moji roditelji...
Ali, ima i manguparije koja ostaje i koja ne spava po celu noć...
Tu sam prva, hahahah
Mi - sove i sovice - čuvamo forumaše koji spavaju...

:vzagrljaj:
:heart2::heart2::heart2:

O, lepojko moja...
Hvala ti na lepim rečima...
Trudim se da ne izneverim sebe...

Inače, "laku noć" želim svima koji idu na spavanje "kao sav pošten svet", hahahah
Tako su govorili moji roditelji...
Ali, ima i manguparije koja ostaje i koja ne spava po celu noć...
Tu sam prva, hahahah
Mi - sove i sovice - čuvamo forumaše koji spavaju...

:vzagrljaj:
:heart2::heart2::heart2:
Takođe! Ne spavam do dugo u noć, ne mogu, sve negde do 2. Ne ponosim se. Svaki dan sebi obećam da ću pre u krevet, ali sve do oko 2 ima tako divnih stvari da se vidi, čuje, pročita, nauči. Moram tako... još od studentskih dana!

Takođe! Ne spavam do dugo u noć, ne mogu, sve negde do 2. Ne ponosim se. Svaki dan sebi obećam da ću pre u krevet, ali sve do oko 2 ima tako divnih stvari da se vidi, čuje, pročita, nauči. Moram tako... još od studentskih dana!
Tako je... Ima toliko puno divnih stvari koje treba da usvojimo, ili odbacimo, da naučimo, razmislimo... prosto da se
na najlepši način družimo sa sobom...toliko ima divnih stvari oko nas, da sam sigurna da neću stići sve što sam zamislila i što bih volela...
Ja ne moram... ali volim i hoću...

P.S. Apropo, baš toliko puno informacija i ne dozvoljavaju da se mozak "spusti"... pa eto i nesanice... bar kod mene...

Tako je... Ima toliko puno divnih stvari koje treba da usvojimo, ili odbacimo, da naučimo, razmislimo... prosto da se
na najlepši način družimo sa sobom...toliko ima divnih stvari oko nas, da sam sigurna da neću stići sve što sam zamislila i što bih volela...
Ja ne moram... ali volim i hoću...

P.S. Apropo, baš toliko puno informacija i ne dozvoljavaju da se mozak "spusti"... pa eto i nesanice... bar kod mene...
Joj, nekih dana mi se u kući priča samo o hrani i garderobi. Kupi da jedeš, kupi da se obučeš... ne mogu, treba mi filter kroz koji će to jesti, piti i obući se preći u nešto drugo što navija za nas, što nam govori da nismo samo za te stvari rođeni. Da smo još ponešto i više!
Zato kad zađem u samo svoj kutak gledam da nimalo ne obraćam pažnju na ''jesti, piti, obući se''. Kradem od noći vreme da se malo oporavim. Idejno.

Back