S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 18.09.2022. u 20:27 - Recitacija za laku noć..."Čeznem da ti kažem"... R. Tagore #1 Večeras za laku noć predlažem ove čarobne stihove... Ne smem da napišem šta mislim i koliko sam ganuta... Zagrlite nekog pored vas...
Večeras za laku noć predlažem ove čarobne stihove... Ne smem da napišem šta mislim i koliko sam ganuta... Zagrlite nekog pored vas...
neoplanta again Veoma poznat Poruka 11.479 18.09.2022. u 22:37 - Recitacija za laku noć..."Čeznem da ti kažem"... R. Tagore #2 Neprekidne strijele iz tvojih očiju, čine da je moja bol vječito svježa.
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 18.09.2022. u 22:44 - Recitacija za laku noć..."Čeznem da ti kažem"... R. Tagore #3 neoplanta again: Neprekidne strijele iz tvojih očiju, čine da je moja bol vječito svježa. Kliknite za proširenje... Da... i mene je (i) to pokosilo...
neoplanta again: Neprekidne strijele iz tvojih očiju, čine da je moja bol vječito svježa. Kliknite za proširenje... Da... i mene je (i) to pokosilo...