recimo

nije ni cudo sto te bog onda spasao da nastavish lozu novocoveka :lol:

Brate da nastavim lozu novocoveka i slicne pretenciozne stvari koje ne znam kakav Nadkomleks i tanatofobija mogu da se pojave u nekome. Da sam poslednji Adam i da je Eva sa mnom, rekao bih joj najsabanskije: Aj pali. Idi sama sebi podpali drvlje, zub za zub, rebro za rebro. Sta? Da nastavljamo lozu homo sapiensa ili ti homo pretenciouzusa? Nema sanse. Red je na delfine.

Samo da nije mnogo higijenski zapustena i da (nedaj Boze) nema neki fizicki defekt.U tom slucaju nebih mogao fizicki cak i da hocu.E sad dal' je visoka,niska,ridja,plava,debela,mrsava...'bem li ga,zadnja je na svetu.Udri jos jednom pa skaci u ambis!

sad si sebe nadmashila.. da bi ta vest bila emitovana mora da je ziv najmanje urednik, spiker, kamerman, tonac, mikser u reziji , muzicki saradnik, 20 ljudi u emitovanju i oni koji proizvode na pedalu struju da pokrenu taj studio.... plus logika tebe da pomislis da si poslednja i sad trchish ko majmun da nadjes neki tv na kom ces bash da drqash po frekvenciji rts-a a u to vreme bas kad emituju a ne da vrtis po po sky cnn-u fox-u :hahaha:

da sam poslednji i da naletim na nju moro bi da je poebem i da necu jer sam hriscanin i shvatio bi da je to tako zbog legende pa bi joj otkrio moj list... il bi se on sam otkrio kad bi skocio posle danonocnjog tucanja one koze od koje pijem mlekico na njenu rogobatnu pojavu... jer kaka god da joj je maca lepsa je sigurno od kozine :lol:

nemam obicaj da se raspravljavam sa glupim ljudima ali evo da pojasnim jos jednom- jave to na dnevniku, i ta objava je i ujedno kraj covecanstva. ostajes sam.
el jasnije?

Brate da nastavim lozu novocoveka i slicne pretenciozne stvari koje ne znam kakav Nadkomleks i tanatofobija mogu da se pojave u nekome. Da sam poslednji Adam i da je Eva sa mnom, rekao bih joj najsabanskije: Aj pali. Idi sama sebi podpali drvlje, zub za zub, rebro za rebro. Sta? Da nastavljamo lozu homo sapiensa ili ti homo pretenciouzusa? Nema sanse. Red je na delfine.

:lol:

nemam obicaj da se raspravljavam sa glupim ljudima ali evo da pojasnim jos jednom- jave to na dnevniku, i ta objava je i ujedno kraj covecanstva. ostajes sam.
el jasnije?

sta fali... ima tolko stvari koje mogu da uradim na miru koji mi je neophodan... uzgred ne gledam nikad dnevnike, tv takodje, tako da bi verovatno pre saznao sumornu istinu kada bi izasao na ulicu i video oko sebe pustosh... pitanje je inache postavljeno nemushto, jer nije ista reakcija ako ona naleti posle pola sata, dva dana, ili dve godine... posle dve godine bi natako i slonicu ali posle nedelju dana bi je mozda pojeo :lol:

Back