Recimo...

Petar BSK

Veoma poznat
Poruka
10.059
Hmm,razmisljam se nesto,recimo da imam sjajnu ideju za film i napisanu pricu ( scenario). Sanse da se to ostvari su 0,001 % znam. Svejedno,zanima me na koji konkretan nacin bi to moglo da se ostvari. :lol:

Ni na jedan u Srbijici majci.
Ako nemas kesa, a posto nisu odvojene pare za dom kinematografiju this year, nema nista od toga, bar za sada.
Ponudis producentskoj kuci, ili reziseru taj scenario, i on ukoliko mu se svidi moze da ti otkupi taj tekst.

Ni na jedan u Srbijici majci.
Ako nemas kesa, a posto nisu odvojene pare za dom kinematografiju this year, nema nista od toga, bar za sada.
Ponudis producentskoj kuci, ili reziseru taj scenario, i on ukoliko mu se svidi moze da ti otkupi taj tekst.

Znam da od drzave leba nema :lol: Zanima me konkretno taj americki koncept,da prodas scenario producentskoj kuci,studui(j)u ili kome vec. Ima li takvih,privatnih kod nas ?

Možeš da ideš i da moliš za novac, eventualno da stupiš u kontakt sa producentskim kućama koje su aktivne poslednjih godina, da vidiš kako to ide.
Koliko sam upoznat, sve je to daleko od američkog koncepta, više liči na prodaju paprika za zimnicu na Bajlonijevoj pijaci. :)

Back