recimo o drogama....?

• Začetnik teme Začetnik teme Patty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Patty

Zainteresovan član
Poruka
328
Da li duvate i sta duvate? Da li ste uopste probali? Da li ste na nekim jacim drogama? Kojim? Da li ste njih uopste probali? Zasto jeste? Zasto niste?
Zaista me zanima koliko iskustvo tinejdzei imaju sa drogama, pa bih molila da osobe koje bi dale bilo kakve nepotrebne komentare zaobidju ovu temu. Hvala.

vidi je. josh si tu. svakog dana u svakom pogledu sve vishe lichish na mene. :P

podrazumeva se da cjesh i ti zavoleti pivo posle dvadesete i da cjesh dobiti stomachicj kao ja.

onda mozhemo da se uzmemo. :lol:

da upotpunim svoj odgovor, dakle samo laka droga - travke, nisht' ozbiljno, samo u jednom kratkom periodu ozbiljnije, posle je to proshlo, preshlo se na sok od jechma. ipak sam ja old school, ne prilichi meni da rokam eksere i djipam po rejv zhurkama dok se ne navuchem na koku za koju ne bih imao love, i tako. a razlozi?.... radoznalost i dobro drushtvo. ne loshe. nema ono "navuklo me loshe drushtvo". navuklo me dobro drushtvo.

Kad_LupimLupim:
@Electra
Pa ne treba da duvash, nego da vuches :lol:

taj rad. ko onaj vic... mislim da sam ga prichao.... Fata pushi Muju, tj. on je uchi kako da mu pushi...."vuci Fato vuciii"...."vuciiiiii".... "vuciiiiiiiiiii".... "aaa pojeli te vuci"

shalim se.

"vuci Fato vuciii"...."vuciiiiii".... "vuciiiiiiiiiii".... "aaa duuvaaaaj".....
a Fata. "shto sad da duvam?"
"ush'o mi charshav u dupe."

Не конзумирам ништа што има везе с тим. Изразито сам против тога... чак и против цигара, а камоли чега друго... нажалост данас деца лако долазе у посед тих супстанци... такође познајем доста људи којима је то ок и који то конзумирају редовно у одређеним временским интервалима (неки стално, неки једном месечно, неки једном у 6 месеци али конзумирају) и заиста ми није јасно како неко ко је поприлично нормалан има потребу за таквим нечим...

... жалосно је ... :?:?:?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back