Reci uvek istinu i idi do kraja.

Nije to mrznja prema zenama nego ispravan stav prema neradnicama i polovnjacama koje promovisu svoje nakaradne vrednosti i traze jednakost bez ikakvog osnova.

Emocija je lepo postavila mnoge tvoje postove i Al Saidove koji se savrseno uklapaju u sovinizam i mrznju prema zenama, a ti pricaj sta god hoces.
Ja sam video dovoljno toga od tebe. Maltene svaki post gde koristis termin "polovnjaca" je sovinisticki.

Polovnjaca je narodni izraz i naziv za kategoriju zena koja bi se tesko mogla drugacije i sazetije opisati od bas takvog naziva.Narodne izreke je oformilo vreme i one su prosle sud istog i cim i dalje opstaju znaci da su ispravne.
Koliko znam,polovnjace su zene preko 40 i ...a kako da nazovemo muskarca koji je istih godina? :think:
Polovnjak,teretnjak,mudonja ,muškarac koji na ovak nacin opisuje zenu je čovek koji nije ispunjan i koji pre podne mrzi sebe a popodne čitav svet!
Na žalost ovakvih slučajeva je sve više jer nisu ostvareni ni na jednom polju a njihova "polovnjača" ima uspešan posao, dobro izgleda i na vreme je shvatila koga ima pored sebe!
Polovnjaka...

Koliko znam,polovnjace su zene preko 40 i ...a kako da nazovemo muskarca koji je istih godina? :think:
Polovnjak,teretnjak,mudonja ,muškarac koji na ovak nacin opisuje zenu je čovek koji nije ispunjan i koji pre podne mrzi sebe a popodne čitav svet!
Na žalost ovakvih slučajeva je sve više jer nisu ostvareni ni na jednom polju a njihova "polovnjača" ima uspešan posao, dobro izgleda i na vreme je shvatila koga ima pored sebe!
Polovnjaka...

a koji to uspesan posao mica ubica ima?

Back