Reci NE drogi (Teen)

Poruka
17.135
Obzirom da je prethodna tema bila upropascena spamom i reklamama, tako da je svaki drugi post morao da se edituje zbog reklame, odlucio sam da ipak osnujem novu temu obzirom da je tema o drogama danas vrlo popularna .

Na ovoj temi mozete iznositi iskustva posredna i neposredna (ako ih imate :lol:), kao i postavljati razne medicinski proverene clankove sa interneta, iz knjiga i sl .

Ja mogu da obecam da cu u sto brzem vremenskom roku, dati jedan mali prikaz popularnih droga danasnjice, njihova dejstva kao i pogubnu moc koju one imaju na nas organizam iz perspektive hemije koju svako od nas moze da razume .

Kao i na ostalim regularnim temama, ni ovde se nece tolerisati glupiranje, spam i sl . Sve neozbiljne postove cu brisati a ako bude bilo potrebe i kaznjavati .

Don't piss Stiven off :lol:

Za pocetak mozemo poceti odavde :

Nema lakih droga

Izvor :http://zivot.krstarica.com/l/tinejdzeri/nema-lakih-droga/

Znanjem protiv droga 1 i 2

Izvor : http://zivot.krstarica.com/l/tinejdzeri/znanjem-protiv-droga-1/
Izvor : http://zivot.krstarica.com/l/tinejdzeri/znanjem-protiv-droga-2/

Generalno receno droga je losa... :lol:
Msm ocigledno ej da kada nesto izaizva preterano dobar osecaj, da tu nesto nije u redu i da ce se morati kad tad platiti.
Sto ne znaci da imam nesto protiv ljudi koji konzumiraju, dok god to nema neke veze sa mnom.

Msm ocigledno ej da kada nesto izaizva preterano dobar osecaj, da tu nesto nije u redu i da ce se morati kad tad platiti.
Sto ne znaci da imam nesto protiv ljudi koji konzumiraju, dok god to nema neke veze sa mnom.
Ne mora kad tad nego se mora platiti odmah , pre tog osećaja , osim ako ti diler nije ortak pa ti da na ler, ili te neko ne časti .

marihuana je najlaksa od svih droga ;)
ali mnoge stvari mogu da se rangiraju,pa tako budala moze da postane i od cokolade ovisna,ali opet postoji ta fizicka i psihicka zavisnost i po tome droge treba da se dele na lakse i teze
Marihuana ne stvara fizicku zavisnost, jer cak i redovnim konzumiranjem telo ne postaje zavisno i naglim prestankom ne oseca promene i ne odbacuje samo sebe,dok je to slucaj kod heroina i slicnih srranja

Jel morate svaku temu da upropastite .

Snickers nateraces me da ti trazim dlaku u jajetu za svaki spam koji napravis :neutral: Preterujes . Ako nemas sta pametno da kazes, a to uglavnom nemas (na osnovu tvojih poruka) bolje nemoj da se izvaljujes , jer ispadas samo cirkuzant .

Oni koji misle da je ovo banalisanje neka ne citaju temu ali neka i ne odgovaraju . Oni koji citaju, neka postuju sagovornike . Nikog ja ne teram da ucestvuje u "mojim" temama, kom se ne svidja Zdravo , Dovidjenja . Ja smatram da ovakva tema treba da postoji ovde koliko god se neki Snickers ili neka honey prenemagali ovde . :neutral:

Toliko od mene . Ponavljam bez naokolog spama .

aj ja da kazem koje su pozitivne strane-daje inspiraciju,neke jebizovne tripove,kul trzanje u nogama,sposobnost da ne osetite bol cak i dok padate niz stepenice,a i kod ostalih slucaja.. onda tu imamo jos i neprestano smejanje,sto zna da bude i lose nekad,zamal' da umrem kad sam se smejao jednom u tripu,i najvaznije-dobre uspomene,ucvrsti prijateljstva,i ostavi trag na nebu..dok se dimcuga dize ;)

ovo je pocetna lista,dodacu jos..to je iz nekih mojih dozivljaja druzenja sa Mery Jane :)

Brate aj ne seri... Pa sad ispada da je sve sto izaziva dobar osecaj, da je to lose i da mozes da postanes zavistan.

Zavisnost od seksa, od video igara, od televizije, pa cak i od muzike. Glupost ziva.

Brate aj ne seri... Pa sad ispada da je sve sto izaziva dobar osecaj, da je to lose i da mozes da postanes zavistan.

Zavisnost od seksa, od video igara, od televizije, pa cak i od muzike. Glupost ziva.

Postoje ljudi koji su zavisnici od toga.U klinici za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ima deo gde se leče takvi pacijenti kao i zavisnici od igara na sreću.Meni bilo nenormalno smešno al postoji:(

Pa znam da postoji. Postoje zavisni ljudi i od tv-a, muzike, i maltene svega sto coveku daje neki osecaj opustenosti i uzivanja.

****** zavisnost od seksa. Pa ti doktori koji su izmislili tu zavisnost, il' su debeli monasi, il' se nisu skinuli sa desnice.

Pa mozes da postanes zavistan od svega toga.. Najvise od video igara, znam milion primera... Ali sve su to manje vise "prirodnije" zavisnosti, nikadqa ti ne mozes da se osetis toliko dobro u video igri koliko ako se nafiksas, niti u seksu niti u vezi, jednostavno droga >sve, jer je vestacki cist udar zadovoljstva.

Pa mozes da postanes zavistan od svega toga.. Najvise od video igara, znam milion primera... Ali sve su to manje vise "prirodnije" zavisnosti, nikadqa ti ne mozes da se osetis toliko dobro u video igri koliko ako se nafiksas, niti u seksu niti u vezi, jednostavno droga >sve, jer je vestacki cist udar zadovoljstva.

Sve zavisi kako raguješ.Naravno da se ta zavisnost ne može uporediti sa zavisnošću od opijata ali znam za slučaj iz psihijatrijske prakse da je lik počeo da davi u snu svoju suprugu jer je sanjao da je u nekoj pucačini.Čovek se otkidao od Countera i sličnih igrica.Zvuči ne verovatno ali je istinito.

Back