bie
Aktivan član
- Poruka
- 1.011
sta ce da se desi kad ostanemo sami u tisini?Da li cetada postojati reci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VisionOfDisorder:obichno su u pitanju dva razloga za taj problem:
a) gudra
b) neupotreba (pauchina) mozga
Problem pod b. je mnogo reshiviji. Uradi neshto sa tom praznom tikvom koju nazivash glavom. Prochitaj par knjiga recimo. Zapanjio bi se koliko korishcenje uma oplemenjuje isti.
Bla,bla...AntunTun:heheheh chitanje oplemenjuje um....boosiko....zhivot oplemenjuje um....boodache
a shta bi tek rekli da vide greshku koju sam napravila... ispravljam se: 'peru'='penju'...NatasaNatasa:Ha ha .... super je fora ... i imaš dobre asocijacije .... ali po ovoj dvojici ti bi ispala mentolka koja je bolesna i pri tom nisi ni jednu knjigu u životu pročitala![]()
AntunTun:postoje rechi ..pojmovi..kojih nikako ne mogu da se setim...tipa...biter lemon...volim da ga pijem al chesto mi se deshava da ne mogu da se setim kako se zove...pre neki dan nisam mogao da se setim rechi far...pitao prodavca imatel ono stakleno za svetla?....postoji li tako neshto kod vas?....ak postoji setite se pa podelite sa mi....
AntunTun:postoje rechi ..pojmovi..kojih nikako ne mogu da se setim...tipa...biter lemon...volim da ga pijem al chesto mi se deshava da ne mogu da se setim kako se zove...pre neki dan nisam mogao da se setim rechi far...pitao prodavca imatel ono stakleno za svetla?....postoji li tako neshto kod vas?....ak postoji setite se pa podelite sa mi....
Aphroditi:A nije mi strana ni pojava da izgovorim ili napišem nešto na srpskom i onda pola sata razbijam mozak nad tom rečju, pa zar se ovo stvarno ovako kaže, nekako mi zvuči glupo, ma mora da sam pogrešila....?!
Valjda uticaj različitih jezika koje koristim svakodnevno i koje još uvek učim. :? Ili ko što neko reče demencija(senilis)?!?!![]()