Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
i ja mrzim zamrznut spanać. Znam te testenine, uzimala sam lazanje svojevremeno, ali nije meni problem ni da zamesim.
Nego kako ti uspevaju ti začini u prozoru? Imaš još nešto ili samo bosiljak? Ja sam uspevala da odgajim ponešto, prvenstveno peršun, na terasi, ali kad dodje hladno i unesem ga, on se začas osuši
Nego kako ti uspevaju ti začini u prozoru? Imaš još nešto ili samo bosiljak? Ja sam uspevala da odgajim ponešto, prvenstveno peršun, na terasi, ali kad dodje hladno i unesem ga, on se začas osuši

Ukupno 6 obroka dnevno, 3 konkretna, dve voćne užine i kao šesti šolja obranog jogurta pred spavanje. Dozvoljeni načini pripreme hrane su grilovanje, barenje i kuvanje na pari. Sa akcentom na ostavljanje namirnica svežih. Ograničen je unos masnoće, na 5g za ručak, belo brašno je najstrože zabranjeno, paniranje hrane pred pripremu (nikako da probam tu tempuru, majku mu
) prednost se daje mladim, obranim sirevima, preporučuje se sveže povrće iz A grupe (paprike, zelena salata, kupus, krastavac, paradajz...) između obroka... Pitala sam je šta sa slavljima, kaže, to je taj dan, jedan dan nije problem uz samokontrolu.
Sve znaš