RECEPT ZA NAJLEPSI NEDELJNI RUCAK!

Imam neodoljivi utisak,da je velika vecina forumasica,dakle zenski deo ucesnika na ovom forumu,izgubio onu

tako potrebnu zenstvenost.Pa zar ima neko bolje mesto,od ovoga foruma,da se iznesu neki dobri recepti,kako

napraviti relativno brzo,kvalitetan nedeljni rucak.Dobra hrana,deo je opste kulture,svakog bilo

muskarca ili zene.Ne mogu da verujem,da su zene sa ovoga foruma,tako ne mastovite. Bar jedanput nedeljno,

trebalo bi da dobijemo neki dobar recept,za gurmanski nedeljni rucak.Ako vec ove mladje ucesnice na forumu,

jedu samo spagete i pice,sta je sa starijim "matronama",zasto one cute.? Takodje predlazem,da nakraju svakog

meseca,glasamo,za najbolji najuspesniji recept tog meseca.Evo,neka ovi moji redovi,budu inicijalna kapisla u

tom smislu.:rtfm::rtfm::heart:

Bilo bi pozeljno,da se pored recepta,postavi i dobra fotka.Mislim da u ovome,darivanju recepta za dobro jelo,trebalo da ucestvuju nase drugarice,koje
su presle cetrdeseetu godinu zivota.Mislim da one mladje,osim kuvanja spageta i eventualno pica...nisu u stanju,ni omlet od slupanih jaja,da naprave

Moram takodje reci,da zena koja nezna da kuva,da je truba i u emotivno ljubavnim vestinama.!.

Back