- Poruka
- 129.776
Sta mislite, koji je recept za dobar brak?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prećutiš kada je to neophodno*Da znas da cutis.
Taakav se brak raspada dok trepneš.naravno da muškarci imaju poslednju reč , a ona glasi
_da draga
otvorenSta mislite, koji je recept za dobar brak?
neee , to su brakovi koji su trajniTaakav se brak raspada dok trepneš.
Hoce toneee , to su brakovi koji su trajni
Jedi malo, radi puno, ne prigovaraj nikako!Sta mislite, koji je recept za dobar brak?
Evo savršenog recepta za propali brak. Čim ono počne prirodno-neprirodno, muškost ovo ono-piši propalo.Hoce to
Cim vidi da s tobom labavo i da moze kako hoce, pa i da te ucenjuje jer si izgubio svaki gram muskosti u sebi, postajes igrackica koja ce joj dosaditi. Nije prirodno da zena bude dominantnija bioloski.
Kući dođi samo kad baš morašJedi malo, radi puno, ne prigovaraj nikako!
Covjek trazi recept, pa da mu istresem iz rukava jedan!Kući dođi samo kad baš moraš
Ma ko meni pametan, ma ko!?
Ako nadjes zenu koju nisu prevarile moderne feministicke price, imaces srecan brak. Ako je pala pod uticaj, onda je to definitivno raspad sistema. Dve skolske sa kojima sam i dalje u kontaktu prepustile su muzu glavnu rec, imaju obe po tri deteta, srecne..Evo savršenog recepta za propali brak. Čim ono počne prirodno-neprirodno, muškost ovo ono-piši propalo.
To je moglo da važi prije 100 godina, sada je-htjeli mi to ili ne na snazi ravnopravnost.
Osim toga, Manga je u dugom, srećnom braku-njegovo mišljenje uvažavamo!![]()
Ne riSe Milance, ne kopiraj lajfkouc..eve, palceve.Nema recepta
Treba da su oboje normalni u glavi i da se privlače i umeju da komuniciraju i imaju zajedničke ciljeve... Na primer
Dobro, a možeš li mi objasniti onda, preciznije, šta je, po tebi, garancija uspješnog braka. Konkretno kako da se ponaša muškarac a kako žena?Ako nadjes zenu koju nisu prevarile moderne feministicke price, imaces srecan brak. Ako je pala pod uticaj, onda je to definitivno raspad sistema. Dve skolske sa kojima sam i dalje u kontaktu prepustile su muzu glavnu rec, imaju obe po tri deteta, srecne..
A onda imam drugarice koje su muskarace i ciji se brak raspao. Nisam iznenadjen
DokolenkoNe riSe Milance, ne kopiraj lajfkouc..eve, palceve.
Dokolica me puca..ali bar ne trudim se biti "simpatican"Dokolenko
Mnogo si duhovit
Mnogo mi je dragoDokolica me puca..ali bar ne trudim se biti "simpatican"
Pre braka moraju se odrediti jasno definisane uloge u braku, a ne da se precutno "podrazumeva". Zatim, moraju se nauciti toleranciji i znati kada precutati nesto. Sto manje drame. Uzajamno postovanje. Ispunjavanje bracnih duznosti. Zrelost.Dobro, a možeš li mi objasniti onda, preciznije, šta je, po tebi, garancija uspješnog braka. Konkretno kako da se ponaša muškarac a kako žena?
Divan siMnogo mi je drago
Ja se ubih da budem "simpatičan"
A sad... Nastavi sa dokolicom koja te i previše puca
Pobrkao si me sa nekimDivan si
Sa jednim expertom za brakPobrkao si me sa nekim
OčiglednoSa jednim expertom za brak