recepisss

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
drage žene
koji je recept za sačuvati brak?
Zanima me, ako odlučim da se udam-na šta posebno da obratim pažnju, da bi moj brak trajao:
tolerancija, popuštanje?
redovan sex ili kazneni poeni?
extra klopa? recepti njegove mame ili moji recepti?
drugarski odnos sa primesama fakerskog?
šeme sa strane, njegove ili moje, obostrano?
dobar odnos sa njegovom primarnom porodicom?
ili sve na gomili plus još xyz recepissa?
budite precizne i jasne, bez vijorenja und landaranja molim ((:
p.s
nemojte biti čičke, nemojte reći začini su tajni, ma niko na 24kitchen to ne radi.

Moraš sa nađeš gotivnog lika sa kojim možeš da se družiš. Onda ste OK i kad ima i kad nema para, i leti i zimi, i kad ste zaljubljeni ili trenutno odljubljeni.
E, da, brakovi opstaju zato što su ljudi rešili da ostanu u braku. Kad si sa nekim 10+ godina uvek postiji neki razlog za razvod :lol:

ne bih ja da meni potencijalni brak opstane samo zato što sam ja odlučila da opstane, ali bih volela da opstane, ako se već odlučim da se udam..
Ova prva rečenica već deluje kao fin recept, nije problem dok su ljudi zaljubljeni, možda se ni ne treba udavati dok zaljubljenost ne prođe? Da sve iskristališe?

drage žene
Zanima me, ako odlučim da se udam-na šta posebno da obratim pažnju, da bi moj brak trajao:
tolerancija, popuštanje?
p.s
nemojte biti čičke, nemojte reći začini su tajni, ma niko na 24kitchen to ne radi.

redovan sex i en samo redovan, nego i zanimljiv, ekstra klopa, drugarski odnos...ali nadji siroce, bez familije. :mrgreen:

Moraš sa nađeš gotivnog lika sa kojim možeš da se družiš. Onda ste OK i kad ima i kad nema para, i leti i zimi, i kad ste zaljubljeni ili trenutno odljubljeni.
E, da, brakovi opstaju zato što su ljudi rešili da ostanu u braku. Kad si sa nekim 10+ godina uvek postiji neki razlog za razvod :lol:

Jeste....

redovan sex i en samo redovan, nego i zanimljiv, ekstra klopa, drugarski odnos...ali nadji siroce, bez familije. :mrgreen:

znači, opstaju samo brakovi gde partneri imaju redovan i zanimljiv sex?
nekako, ne kapiram kako nekome 20+ staža braka sex može biti redovan i zanimljiv, zato i pitam..
siroče nisam našla, a to tumačim da ne uzimam recepte od njegove mame :lol:

drage žene
tolerancija, popuštanje?
p.s

aj realno zar ne treba muskarac da kaze kako da ga zadrzis,jes raspustenice ce

Pa nemam ništa spec, tipa..dobro je da razumete i pustite povremena izduvanja bračnog druga u smislu ako je nezadovoljan, razumite i nemojte da govorite da vas njegovi problemi ne zanimaju, jer vam je pun kooofer svojih....uglavnom se radi o problemima i ljudima na poslu...nego tu smo da se i izjadamo i izdr*amo jedno na drugo...
Imali ili nemali decu, dobro je da izlazite i putujete..koliko vam prilike dopuštaju...

drage žene
tolerancija, popuštanje?
p.s
Oduševljavaj ga korišćenjem pop dildoa, uskakanjem u tuđi krevet, pored njega imaj devojku itd. Ima tu još nešto nego ne mogu sada da se setim.

drage žene
tolerancija, popuštanje?
p.s

to ce da traje plafon 2 godine.nisi ti za brak petunija :heart:

brak je ozbiljna stvar srce ((:

gde ti je sarma,čorba,...?

ma nije iz zenske kapiras:lol:da cuti,kuva,guta i nema nista protiv mladjih riba koje ulete povremeno<3

zanimljivo, da li taj tvoj ideal podržava priču da ona sve to obavi, ali nađe srećni momenat sa strane?

- - - - - - - - - -

Pa nemam ništa spec, tipa..dobro je da razumete i pustite povremena izduvanja bračnog druga u smislu ako je nezadovoljan, razumite i nemojte da govorite da vas njegovi problemi ne zanimaju, jer vam je pun kooofer svojih....uglavnom se radi o problemima i ljudima na poslu...nego tu smo da se i izjadamo i izdr*amo jedno na drugo...
Imali ili nemali decu, dobro je da izlazite i putujete..koliko vam prilike dopuštaju...

to činim i u vezi, mislila sam da je nešto drgačije ako se uđe u brak.

- - - - - - - - - -

Oduševljavaj ga korišćenjem pop dildoa, uskakanjem u tuđi krevet, pored njega imaj devojku itd. Ima tu još nešto nego ne mogu sada da se setim.

šta je pop dildo?

zanimljivo, da li taj tvoj ideal podržava priču da ona sve to obavi, ali nađe srećni momenat sa strane?

- - - - - - - - - -

to činim i u vezi, mislila sam da je nešto drgačije ako se uđe u brak.

- - - - - - - - - -

šta je pop dildo?
Au cveće moje sada si me razočarala.
To ti je onaj, da je pravi, mogla bi da zatrudniš. I koristi se obavezno bez kondoma.

Pa nije, nema razlike izm. ozbiljne veze i braka...osim kinte, računa, bezrazložne ili nervoze sa razlogom..i takoto..

Brak je bolji jer više nema potrebe da išta objašnjavaš.....znaš me-znam te

- - - - - - - - - -

Može i ako si samotnjak, nećeš brak i onda treba da se ćoek ili žena ne opterećuje time i uživa...ne treba ništa na silu.

Pa nije, nema razlike izm. ozbiljne veze i braka...osim kinte, računa, bezrazložne ili nervoze sa razlogom..i takoto..

Brak je bolji jer više nema potrebe da išta objašnjavaš.....znaš me-znam te

- - - - - - - - - -

Može i ako si samotnjak, nećeš brak i onda treba da se ćoek ili žena ne opterećuje time i uživa...ne treba ništa na silu.
munjo, ti si car ponekad.

- - - - - - - - - -

Au bre moje letnje ljubičasto, pravac u seks apoteku da se malo modernizuješ.

aj ti na neki kurs, em nisi ispratio temu, em nemaš pojma šta je dildo, šta je vibrator.

Back