Recenzije predstava

Redmond

Elita
Poruka
16.958
Mislim da predstavama treba posebna tema za obrazlozivanje i ocenu.

Zašto je poludeo gospodin R

Glumci dobro odradili šta je do njih, ubacivanje Vučićevog govora tokom par scena je isto mnogo jak detalj :lol:. Što se tiče same radnje i stila očekivao sam malo više... sve je nekako nadrealno i apstraktno, predstava sve vreme ima komičan ton da bi se završila vrlo mračno, sve vreme se krevelje da bi te ubedačili na kraju... sad možda ja nisam skapirao poentu al više od trojke ne dam. 3/5

Mislim da predstavama treba posebna tema za obrazlozivanje i ocenu.

Zašto je poludeo gospodin R

Glumci dobro odradili šta je do njih, ubacivanje Vučićevog govora tokom par scena je isto mnogo jak detalj :lol:. Što se tiče same radnje i stila očekivao sam malo više... sve je nekako nadrealno i apstraktno, predstava sve vreme ima komičan ton da bi se završila vrlo mračno, sve vreme se krevelje da bi te ubedačili na kraju... sad možda ja nisam skapirao poentu al više od trojke ne dam. 3/5
Super ti je recenzija!

Ovakve recenzije treba da postoje na Krstarici, a ne tamo neke "intelektualizirane", hahahah...

Ja ću ipak nešto da dodam ovde...

Kao što smo se ranije dogovorili, @Redmond i ja smo bili zajedno u pozorištu...
Odgledali smo predstavu, posle smo svratili na palačinke i sok u jedan lep
kafić na Cvetnom trgu...

Njemu sam zabranila da piše o meni, ali on meni nije zabranio da pišem o njemu, hahahaha...
Pa tako... @Redmond je predivan... Mlad, lep, obrazovan, kulturan i veoma drag...

Mislim da će u maju doći ponovo da gleda neku predstavu...

:vzagrljaj:

Ti znaš odgovor?
1c3c8c15-2f81-4d59-bd12-1f45ea6154c3_text.gif

Bila je skoro predstava Ko se boji Virdzinije Vulf u niskom Narodnom pozoristu...
Meni je radnja bila dovoljno zanimljiva da mi nije bilo zao pare za kartu... sto se glume tice mislim da je predstavu nosio glavni glumac (onaj sto glumi Dzordza), ostali onako... pogotovu mladji nesto ne blistaju, mada ne moze ni da se kaze da su losi. 3/5

Back