Recenice 'plitkih' devojaka...

Ima jedna devojka u moje odeljenje, glupa je za petoricu i obuce majicu od GnR (a nema pojma ni ko su oni) i pita je moj drug: Ajde Jelena, kad vec slusas Gunse, reci koji im je prvi album? A ona kreten, mrtva ozbiljna: Livadica! (ne livadika ili sl, bukvalno livadica, kao deminutiv od ,,livada``)

Za pocetak, pocni recenicu sa "ima jedna devojka u mom odeljenju" a ne "u moje odeljenje".
Pa onda o nekome pricaj da je glup.
A stanje svesti ti jeste kao da si peto dva.
Eto, to si ti meni rekao u dve recenice.

:D
Stvarno......u mom kraju se tako prica, bez zezanja, ne vaze mnogo gramaticka pravila, to ,,za petoricu`` takodje koristimo za bilo koji rod, tako da....ma nema ni veze, misli sta ti je volja.:)

:D
Stvarno......u mom kraju se tako prica, bez zezanja, ne vaze mnogo gramaticka pravila, to ,,za petoricu`` takodje koristimo za bilo koji rod, tako da....ma nema ni veze, misli sta ti je volja.:)

Jos smesnije opravdanje, eto sad, heh.
To sto u tvom kraju ne vaze gramaticka pravila, ne mora vaziti za tebe.
Pod uslovom, naravno, da tebe interesuje da naucis nesto.
I u mom kraju ima posebnih izraza i posebnog naglaska, pa to mene ne sprecava da napredujem.
Ali, opet, nismo svi isti, je li...
:)

Jesam li ja jedina kojoj pola navedenih izjava ovde ni trunku nije smesno? :neutral:
@ pirratice, naleteh ovuda na mnogo tih kojima su misli "duboke" .

meni smesno......ali kad malo bolje, "dubokoumno" razmislim......to je bre tuzno......mislim,zasto bi samo devojke mogle da imaju "plitke" izjave......i da li je moguce da neko stvarno misli da se kaze "mendzament"?:(

ha,kad si vec pomenula.....najzesce mi kad neko pokusa da kaze nesto pametno....a ne zna da upotrebi odgovarajuce izraze.....pa izlupeta svakakve gluposti.....e od toga mi se smuci....ako ne znas nesto da uradis kako treba nemoj ni da pokusavas j*t.......a puno ih je takvih:confused:

Back