Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
®:Pretpostavljam da znate onu: Kad dama kaže NE, to znači možda, kad kaže možda, to znači da a kad kaže da, to i nije neka dama....
Za političare suprotnim redom
gigule:Groucho,Božino NE ovome je samo privid...
Naivan je bre ko peštanska sobarica...
Integralna verzija teme Reč NE je na sigurnom mestu,sve s upozorenjem Ako čitate ovo pismo znači da...
Pošto je malo verovatno da će se to iz pisamca desiti(i naš će Boža poživeti,bogu hvala)...Boža čeka...I jednog dana,ove postove će prodati na aukciji za debele pare...Dil je ovakav:nekom slava nekom lova.
Zato nema ljutiš.
Sve je dobro što se dobro svrši.
Dlakava_Strvina:gigule:Groucho,Božino NE ovome je samo privid...
Naivan je bre ko peštanska sobarica...
Integralna verzija teme Reč NE je na sigurnom mestu,sve s upozorenjem Ako čitate ovo pismo znači da...
Pošto je malo verovatno da će se to iz pisamca desiti(i naš će Boža poživeti,bogu hvala)...Boža čeka...I jednog dana,ove postove će prodati na aukciji za debele pare...Dil je ovakav:nekom slava nekom lova.
Zato nema ljutiš.
Sve je dobro što se dobro svrši.
A dobio je i kopiju :wink: Ja vec zaradio malo... :wink:
gigule:Ne mogu a da ne primetim da imas los obicaj da ne shvataš da se šalim...Ma,svejedno...
A ono zloba ili dosada...bolje reci zloba I dosada...i još štošta...
Vidiš,ima nas svakakvih...
anakin:-kako prosecan muskarac u SGC kapira odbijanje?
-da li je to znak da se povuce ili znak da treba da udari svom silinom jer misli da je klasicno femkanje u pitanju?
-sta uopste treba da znaci da i pored ociglednog zenskog batrganja muskarac ne odustaje?
-poremecaj licnosti?
-ocaj?
-ja bih rekla sve, samo ne iskrene emocije...
-ako je muskarcu zaista stalo do devojke, nece je maltretirati...![]()
![]()
-na srecu, ova iskustva su retka...
-ali zanima me musko misljenje....
-da li onda reci AH DA...
-flertovati do nemogucih granica, pricati mu kako je divan ali eto...sudbina....
-samo da bi se izbegao sukob?
-zar nije jednostavnije ne igrati igre i biti iskren?
...
-DA, ja nisam prosečan muškarac.
-DA, ja ne kapiram ODBIJANJE o kojem govoriš.
-DA, klasično, ŽENSKO, femkanje NEpostoji.
-DA, NEodrživo je.
-DAmice, to tvoje tzv. batrganje blage veze NEma sa očiglednim. Ili je to u stilu - SAMO ZA MOJE OČIglednosti -![]()
-DA, ako je PRAVOM MUŠKARCU ZAISTA STALO do DEVOJKE, PRAVE - NARAVNO, UČINIĆE SVE, AMA BAŠ SVE, DA JE OSVOJI...DA, osvojiće je.
-DA, zato jer mu je STVARNO STALO DO NJE...PRAVE!
-DA, njemu PRAVOM MUŠKARCU.
-DA, naravno, onda će ONA ISKRENO reći![]()
-DA, AH - DA...
-DA, NA SVU SREĆU - OVA ISKUSTVA SU VRLO ČESTA.
-DA, OBOSTRANO ČESTA.
-DA, SAMO KOD PRAVIH MUSKARACA I DEVOJAKA.
-DA, TI JESI PRAVA DEVOJKA.
-DA, VOLIM TE.
-DA, OČAJAN SAM BEZ TEBE.
-DA, ZNAM DA ME oBOŽAvaš...
:wink:
Možda sam izuzetak, ali - ja bih baš volela da naiđem na nekoga ko ne odustaje tako lako... Ali, to je više moj problem nego njihovanakin:kako prosecan muskarac u SGC kapira odbijanje? da li je to znak da se povuce ili znak da treba da udari svom silinom jer misli da je klasicno femkanje u pitanju?
sta uopste treba da znaci da i pored ociglednog zenskog batrganja muskarac ne odustaje? poremecaj licnosti? ocaj?
ja bih rekla sve, samo ne iskrene emocije...ako je muskarcu zaista stalo do devojke, nece je maltretirati...
na srecu, ova iskustva su retka...
ali zanima me musko misljenje....da li onda reci AH DA...flertovati do nemogucih granica, pricati mu kako je divan ali eto...sudbina....samo da bi se izbegao sukob?
zar nije jednostavnije ne igrati igre i biti iskren?
a za tipove koji se pronalaze...samo se setite filma Fatalna privlacnost...mozda i vama neko skuva zeca za rucak...
i da dodam - za zene...pravite li razliku izmedju potencijalnog druzenja i muvanja? kako se osecate kad neko predje tu granicu i to pocne da vam smeta? vidite li vi kad to radite a ne dobijate odgovor?
Znak da tek tad navaljuje jer smatra da se ona femka...anakin:kako prosecan muskarac u SGC kapira odbijanje? da li je to znak da se povuce ili znak da treba da udari svom silinom jer misli da je klasicno femkanje u pitanju?
Povredjena mushka sujeta...Neka vrsta dokazivanja...anakin:sta uopste treba da znaci da i pored ociglednog zenskog batrganja muskarac ne odustaje? poremecaj licnosti? ocaj?
Eh...Kad bi i oni tako razmishljali...anakin:ja bih rekla sve, samo ne iskrene emocije...ako je muskarcu zaista stalo do devojke, nece je maltretirati...
Naravno da pravim razliku izmedju muvanja i druzenja.Desilo mi se milion puta da me drugari startuju sto mi uzasno smeta!!!U takvim situacijama se osecam kao najveci kreten na svetu...anakin:i da dodam - za zene...pravite li razliku izmedju potencijalnog druzenja i muvanja? kako se osecate kad neko predje tu granicu i to pocne da vam smeta?
To ne radim kad su drugovi u pitanjuanakin:vidite li vi kad to radite a ne dobijate odgovor?