Rebrača

a zna li neko,kada npr kupuješ karticom koja glasi na fond(ne može da glas na fond ali je kartica fonda), stvari za sebe i dete, je l to kradja ili nije? mene su tada ubedjivali da je to samo zbog povraćaja pdv-a, da to nema veze sa parama fonda i ako je kartica glasila na fond, tj pdv je vraćan na fond : S

mamograf je kupljen da te podsetim od para koje su skupljane putem sms akcija i dobrotvornih priloga a ona je zloupotrebila tudju brigu za obolele i koristila pare iz fonda za svoje licne hirove tu je razlika.
sramota je sto je branis jer to znaci da odobravas da neko pokrene dobrotvornu akciju i da se debelo okoristi o tudjoj nesreci ! tu je razlika u tvom i mom poimanju nenje krivice
...dobro...pogledaj to iz mog ugla...ja ne znam da li je ona ukrala pare...rekosmo da to treba da se dokaze,to ne znaš ni ti...ali ja sam bila tamo a ti nisi,i ono što znamje da je sve bilo po propisu brzo i efikasno...ali ti si muškarac i verovatno ne znaš kakvu jezu izaziva samo pomen tog mesta...ali opet i pored toga,treba da odgovara po zakonu ako se dokažu sumnje...

....meni je bilo zlo kad sam gledala neku emisiju o njoj, zivi u nekom extra, mega giga stanu...sve odise pricom ima se moze se...a nista se nije nikad pricalo da nesto radi, da bi zaradila za takav
luksuzan zivot.....onda odjednom osvanuse vesti da je uhapsena zbog prevare....da li je kriva ili ne valjda se dokaze na sudu...ali mene zanima, ako je uzimala iz fonda za koji znamo za sta je bio
namenjen, kazem ako je...kako mirno spava...kako je ne grize savest, i gde joj je ustvari bila savest....

...opet mislim da je majka uvukla u sve to...ona je imala lepu i uspesnu karijeru, lepa je kao lutka, mogla je i dalje da se bavi poslom kojim se bavila, sta joj je sve ovo trebalo, stvarno mi nikad nece
biti jasno...da se sto i jedan put potvrdila ona, sto vise imas vise i hoces....
...tuzno i ruzno...

Pa nije mogla da se bavi poslom kojim se bavila, video sam je davno uživo, još kada je počinjala sa radovima u Srbiji, za neku agenciju je radila i dolazila da održi kastinge za "nova lica" i izgledala je onako nezdravo, hormonski naduveno, noge, nadlaktice, ne puno ali nekako se primećuje, ne mogu da opišem. A facu ima lepu, to stoji.

....meni je bilo zlo kad sam gledala neku emisiju o njoj, zivi u nekom extra, mega giga stanu...sve odise pricom ima se moze se...a nista se nije nikad pricalo da nesto radi, da bi zaradila za takav
luksuzan zivot.....onda odjednom osvanuse vesti da je uhapsena zbog prevare....da li je kriva ili ne valjda se dokaze na sudu...ali mene zanima, ako je uzimala iz fonda za koji znamo za sta je bio
namenjen, kazem ako je...kako mirno spava...kako je ne grize savest, i gde joj je ustvari bila savest....

...opet mislim da je majka uvukla u sve to...ona je imala lepu i uspesnu karijeru, lepa je kao lutka, mogla je i dalje da se bavi poslom kojim se bavila, sta joj je sve ovo trebalo, stvarno mi nikad nece
biti jasno...da se sto i jedan put potvrdila ona, sto vise imas vise i hoces....
...tuzno i ruzno...
moguće da majka ima udela...slučajno sam je upoznala kad je prodavala neke osveživače za prostor...bilo mi malo čudno...ćerka poznata i zaradjuje dobre pare...to je bilo pre nekoliko godina u medjuvremenu se desila velika sramota i blam ...

a zna li neko,kada npr kupuješ karticom koja glasi na fond(ne može da glas na fond ali je kartica fonda), stvari za sebe i dete, je l to kradja ili nije? mene su tada ubedjivali da je to samo zbog povraćaja pdv-a, da to nema veze sa parama fonda i ako je kartica glasila na fond, tj pdv je vraćan na fond : S

Tehnički da, ali koliko se može zameriti nekome što izdejstvuje sebi povlasticu neplaćanja tj. povraćaja PDV-a, kod nas se to redovno radi, takođe i kupoprodajni ugovori za nekretnine dok nisu uveli nova pravila pa se procenjuje a ti možeš i za 5eur da prodaš ako ti milo.
Ljudi koji imaju privatne firme kupuju auto preko njih kako bi bili oslobođeni PDV-a, brojne su fore koje ljudi koriste. Ali novac uzeti iz fonda, naročito takve vrste :/ to stvarno može samo neko moralno teško poremećen. Ali videćemo kad' se okonča postupak..

...dobro...pogledaj to iz mog ugla...ja ne znam da li je ona ukrala pare...rekosmo da to treba da se dokaze,to ne znaš ni ti...ali ja sam bila tamo a ti nisi,i ono što znamje da je sve bilo po propisu brzo i efikasno...ali ti si muškarac i verovatno ne znaš kakvu jezu izaziva samo pomen tog mesta...ali opet i pored toga,treba da odgovara po zakonu ako se dokažu sumnje...

otkud ti znas da li sam ja bio na mardelju ili nisam?
i koga boli uvo za propalu manekenku koja krade?
ti imas svoj ugao gledanaj ja svoj izneo sam svoje misljenje ti svoje i to je to forum razmena misljenja..a ko je bio i koliko i gde i da li se jezim od reci zatvor to je druga tema.
mene hvata jeza kad imam ZATVOR i ne *****njam dva dana :rotf:

otkud ti znas da li sam ja bio na mardelju ili nisam?
i koga boli uvo za propalu manekenku koja krade?
ti imas svoj ugao gledanaj ja svoj izneo sam svoje misljenje ti svoje i to je to forum razmena misljenja..a ko je bio i koliko i gde i da li se jezim od reci zatvor to je druga tema.
mene hvata jeza kad imam ZATVOR i ne *****njam dva dana :rotf:
...ne mislim na zatvor,mada verujem da je veoma neprijatno mesto...mene jeza podilazi od onkologije,na to sam mislila pogotovu sto poznajem osobe sa radikalnim zahvatima...tako da su sada na tom mestu ravne...a ni ja bas ne placem za Rebracom,ta akcija je meni omogucila da odem na pregled...a ako je osude ,nemam nista protiv,znaci da su dokazali da je kriva...mada za mene vazi ona da je neko nevin ...sve dok se ne dokaze da je kriv...:)

Back