Rebrača

Poruka
13.230
"Ispovest" :/ jednim našim polužutim novinama po izlasku iz zatvora, prepuna tako dirljivih momenata NOT i patetike. Ili ona stvarno nije sazrela u 38 godina il smo svi mi prezreli :/
Bivša manekenka Katarina Rebrača u prvoj ispovesti posle izlaska iz pritvora otkriva da je imala psihičkih i zdravstvenih problema i da godinu dana nije videla svoju ćerku!

Suđenje Katarini Rebrači (38), vlasnici istoimenog humanitarnog fonda, nedavno je odloženo za 17. maj, zbog štrajka advokata u Beogradu.

Dok čeka nastavak procesa u kojem će izneti i ostatak dokaza, u prilog odbrani od optužbi da je prisvojila 26 miliona dinara namenjenih za edukaciju žena o važnosti ranog otkrivanja raka dojke, Rebrača u razgovoru za Story opisuje kako se oseća i kako teče njena resocijalizacija nakon sedmomesečnog boravka u pritvoru.

- U aprilu je tačno jedna godina kako nisam videla svoju ćerku… Teško je ne videti svoje dete jednu nedelju, a kamoli godinu dana. Antonija sada pohađa drugi razred i dalje je kod mog oca Nikole u Americi. Ponosna sam na nju jer je najbolji đak – kaže Katarina i dodaje da joj mnogo znači to što ima ogromnu podršku onih koji je vole.

- To su jedine lepe stvari u ovim teškim trenucima. Svaki dan pokušavam da obuzdam suze dok komuniciram putem Skajpa sa Antonijom, družimo se tako ponekad satima, rešavamo domaće zadatke… Teško je… Razdvojenost je mnogo bolna. Obema nam fale uzajamni dodiri, zagrljaji, poljupci. Pred njom sam hrabra, a plačem tek kada isključim kamericu Skypea – iskrena je Katarina, a o svom dečku košarkaškom treneru Momiru Gajiću, koji živi u Americi, kaže:

- On mi je i dalje velika podrška. U našoj vezi sve je u najboljem redu – tvrdi Katarina koja se otkako je u novembru izašla iz zatvora, nakon čega je imala zdravstvene probleme, trudi da sada vodi povučen i miran život.

- Imala sam psihičkih problema i poteškoća da podnesem sve što sam proživela. Teško je kada shvatiš da si se vratio normalnom životu u kome ništa nije normalno. Ne pijem lekove. Počela sam da treniram, idem na jogu, upražnjavam meditaciju i koristim prirodne vidove izlečenja. Sve što se dogodilo pogoršalo je moje pređašnje stanje i pospešilo abnormalni rad štitne žlezde. Ogromna količina stresa takođe je uticala na moje zdravlje. Ali, boriću se do kraja da dokažem svoju nevinost. Trudiću se da se izborim za pravdu. Verujem u domaći pravosudni sistem i da će mi biti pružena prilika da na pravi način iznesem svoju odbranu i istinu – zaključuje Katarina Rebrača.
Da l' da je žalimo malo? 28 miliona šta je to potroši se, al' traume od zatvora ostaju zauvek. :/

Poslednja izmena:
Ne razumem zasto se ovakve osobe kao sto je ona uopste pojavljuju u javnosti posle svega
Samo izazivaju gnev obicnog sveta, s razlogom
Pametnije joj je bilo da cuti i da se pokrije usima

Bas sam je juce videla na pijaci. Ona zivi preko puta mene, ali vrlo retko u poslednje vreme izlazi iz kuce.
Ako dokaze da nije kriva- onda dobro ali ukoliko se dokaze suprotno- neka je vrate tamo gde je mesto i svim drugim lopovima i prevarantima. Sandrina je ozbiljan prevarant, a za kcerku cemo tek da vidimo.

Moram da prokomentarišem iako mi je muka od ovakih bljuvotina. Nije bitno da je Katarina Rebrača ili neka deseta javna ličnost. Oni sve doživljavaju 1000 puta intenzivnije od običnih smrtnika - kad se zaljube, vole, venčavaju, raskidaju, razvode, prave i rađaju decu.. pa moraju na sva usta da trube o tim velikim emotivnim usponima i padovima koje niko nije doživeo osim njih, ili ako jeste, onda nije na taj način, tako jako. :roll:

Nemam mišljenje o ovom slučaju, al mi je muka da kupim dnevne novine i na naslovnoj strani vidim Željka i Jovanu ili Natu i Daču ili Katarinu .. :roll:

Miss nije stvar u intenzitetu, vec u tome da njima u opis radnog mesta i profesije spada i to da svoje ljubavi, raskide, bolesti, pa i hapsenja dele sa javnoscu. Oni su javne licnosti. Od cega bi novinari i novine zivele?
Zute stampe ima svuda a ljudi su vecinom radoznali da se i ako puni svojih problema pozabave tudjim i malo skrenu misli.
A o slucaju Rebraca...ako je zaista prevarila za toliki novac, onda imam pravo da to i ja znam, to me se recimo tice, jer prevarila je i mene na jedan nacin. A Zeljkov i Jovanin raskid me niti dodiruje niti me se tice, al procitam, moram da priznam.

Moram da prokomentarišem iako mi je muka od ovakih bljuvotina. Nije bitno da je Katarina Rebrača ili neka deseta javna ličnost. Oni sve doživljavaju 1000 puta intenzivnije od običnih smrtnika - kad se zaljube, vole, venčavaju, raskidaju, razvode, prave i rađaju decu.. pa moraju na sva usta da trube o tim velikim emotivnim usponima i padovima koje niko nije doživeo osim njih, ili ako jeste, onda nije na taj način, tako jako. :roll:

Nemam mišljenje o ovom slučaju, al mi je muka da kupim dnevne novine i na naslovnoj strani vidim Željka i Jovanu ili Natu i Daču ili Katarinu .. :roll:

Ovako isto mislim i ja ali to ne umem da kazem ovako lepo i jasno.

Miss nije stvar u intenzitetu, vec u tome da njima u opis radnog mesta i profesije spada i to da svoje ljubavi, raskide, bolesti, pa i hapsenja dele sa javnoscu. Oni su javne licnosti. Od cega bi novinari i novine zivele?
Kako nije? Pros.eravanje u cilju samopromocije.. ni jedna majka se nije odvajala od deteta, niko se nije razvodio, niko ne zna kako je njoj teško.... doduše nije svako hapšen zbog pronevere. :malav:

Kako se ovde izvrću stvari... nije videla ćerku zbog...? toga što ne može da izađe iz zemlje? A koji je problem da ćerka uđe u zemlju.... Njoj nije oduzeto ni jedno pravo koliko vidim, i prema njoj se ponašaju kao prema bilo kome ko je osumnjičen za krivično delo....

Kako se ovde izvrću stvari... nije videla ćerku zbog...? toga što ne može da izađe iz zemlje? A koji je problem da ćerka uđe u zemlju.... Njoj nije oduzeto ni jedno pravo koliko vidim, i prema njoj se ponašaju kao prema bilo kome ko je osumnjičen za krivično delo....

Pa to je prica za javnost..inace je gdja Rebraca malo radila jedno a malo drugo...zahvaljujuci toj akciji ja sam se osmelila i prvi put otisla u tu brrr ustanovu...sve je bilo dobro org. nemam zamerke inace je tamo guzva ludacka,tako da sam se jako iznenadila kad sam cula za kradju...poslednju rec ce reci sud ako je kriva treba da odgovara ...

Pa to je prica za javnost..inace je gdja Rebraca malo radila jedno a malo drugo...zahvaljujuci toj akciji ja sam se osmelila i prvi put otisla u tu brrr ustanovu...sve je bilo dobro org. nemam zamerke inace je tamo guzva ludacka,tako da sam se jako iznenadila kad sam cula za kradju...poslednju rec ce reci sud ako je kriva treba da odgovara ...

ti sumnjas u optuze i da bleji na mardelju nevina!!!
zapitaj se malo sta je radila pomenuta.
da li poznajes ijednu zensku osobu koja je obolela i koja se i dalje bori sa rakom dojke....

pomenuta svetska manekenka je lopov i treba da robija BRE

da li poznajes ijednu zensku osobu koja je obolela i koja se i dalje bori sa rakom dojke....

A da li ti znaš koliko sitnijih riba bleje na mardelju nevine da bi se zataškale ove krupnije.... mnogo si bre naivan :mrgreen:

ok.nisam protiv ako se dokaze da je kriva...samo sumnje nisu dovoljne,potrebni su dokazi...hocu da kazem, da je ona pored toga sto je optuzena za kradju uradila korisnu stvar...mnogo zena je otislo na mamograf...a inace ne bi nikada...

ok.nisam protiv ako se dokaze da je kriva...samo sumnje nisu dovoljne,potrebni su dokazi...hocu da kazem, da je ona pored toga sto je optuzena za kradju uradila korisnu stvar...mnogo zena je otislo na mamograf...a inace ne bi nikada...

mamograf je kupljen da te podsetim od para koje su skupljane putem sms akcija i dobrotvornih priloga a ona je zloupotrebila tudju brigu za obolele i koristila pare iz fonda za svoje licne hirove tu je razlika.
sramota je sto je branis jer to znaci da odobravas da neko pokrene dobrotvornu akciju i da se debelo okoristi o tudjoj nesreci ! tu je razlika u tvom i mom poimanju nenje krivice

Back