Rebalans

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
kazu da decembar sluzi da se oprosti i popravi ono sto nije valjalo u ovoj godini da bi se sa novom pocelo kako treba
ja u ovoj nemam sta da oprastam, a ni da popravljam
najradije bih je izgurala sto pre i da je se nikad vise ne setim
samo da prodje

a vi?

mi ne znamo ni sta smo danas rucali,tako da smo vrlo sretni i zadovoljni :deda:
zaboravili smo sve sto je trebalo da se zaboravi,ako je nesto i trebalo.al toga se danas ni ne secamo:mrgreen:

Ipak moraš malo da poravnaš "levu" i "desnu" stranu na kraju godine.
Pa da planiraš u 2016. šta hoćeš, a šta nećeš, da ne bi isto pitanje postavila sledećeg decembra.
Bitno od nebitnog.... pa onda: šta se mora-nije teško.... bar jednom u kvartalu produženi viken, godišnji odmor obavezan..... i tako....:lol:
Zadaš ciljeve tipa: radiću ovoliko dnevno/nedeljno, kupiću ovo/ono, putovaću ovde/onde, uštedeću ovoliko/onoliko, neće me više nikad iznervirati ovaj/onaj/ona.....

kazu da decembar sluzi da se oprosti i popravi ono sto nije valjalo u ovoj godini da bi se sa novom pocelo kako treba
samo da prodje

a vi?

a što ti nama lepo ne kažeš šta tačno tebe muči pa da kao dobre forumske kolege lepo pokušamo da ti pomognemo?

samo da prodje

a vi?
nesto sam kilav brzo mi prosla, nije bilo sunca koliko mi treba da se napunim,od nove stvarno okrecem nov list nikom ne dam ni najmanju sansu da mi stane na zulj,oprosticu im sto sam ih tukao

Umro mi deda
Mm umrla baba
Prosli raznorazne probleme

Samo nek su nam voljeni zivi i zdravi... svega ce biti...

Ono sto je napredovalo je ljubav... i deca... i mi u svakom smislu...
Sasvim sam zadovoljna... :)

Kao pesimista mogu reci da je ovo jedna od boljih godina u mom zivotu, sto se tice mene.
Svesna sam da dolaze tezi periodi dani godine...

Jos kad bi manje bila ovde a vise radila...

uopste se ne zezam,al meni se totalno izbrisali svi meseci pre juna:sad2:
od juna znam da je mladji sin super zavrsio osnovnu i upisao gimnaziju,isla sam na more sa drugaricama i super se provela.posle isla na more i sa porodicom.stariji upisao trecu godinu na budzet,ja proslavila pedeseti rodjendan,bila u rimu.
jedino sto je bilo lose to je desetak dana u septembru kad sam se osetila kao da su mi jaja u procepu,komsija i crnogorac su zeleli previse,a ja tog trenutka nisam zelela bas nista
a sta je bilo do juna...mora da je bilo nesto grozno cim sam zaboravila :(

- - - - - - - - - -

Prespav'o sam ručak !
Ali, dva puta sam večer'o.

Nije moja odluka, takav mi bioritam....
noćom "radim", danju spavam !

i zbog toga ces da budes deb'o :(

samo da prodje

a vi?
zeleo bih da te upoznam ovog meseca i da sve prodje i novo da dodje.

samo da prodje

a vi?

Указујем на зло које чините вечина, најбитније што требате поправити. :)

Da je malo bolja godina, bila bi ocajna.
Ajde da ne serem, imao sam neke uspehe na poslovnom planu, promenio firmu, vise radim sa inostranstvom...
Ali sve je to khurcina, robija...dok ne krene covek za sebe da radi.
Dok to ne ubodem, necu se smiriti. Od ljubavi sam ionako digo ruke.
Nek` vam je sa srecom sledeca, i da svako nadje svoju Sangri-Lu. :kpozdrav:

a što ti nama lepo ne kažeš šta tačno tebe muči pa da kao dobre forumske kolege lepo pokušamo da ti pomognemo?

nesto sam kilav brzo mi prosla, nije bilo sunca koliko mi treba da se napunim,od nove stvarno okrecem nov list nikom ne dam ni najmanju sansu da mi stane na zulj,oprosticu im sto sam ih tukao
Evo docto, bas ovo sto kaze george - od sad cu da oprastam to sto cu da tucem..
Matiju je ubila prejaka rec, a mene prevelika tolerancija.

Back