Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Gledam nešto ove modele, šta mislite koliko je realna ovakva definicija i da li su oni uopše natural...
I koliko je vremena potrebno da se postignu slični rezultati, uz dobar trening i ishranu...
Prirodnim putem mali broj. Koliko god to mnogi ne zele da cuju normalno je imati masne naslage. To pogotovo vazi za zene. To je rezerva za crne dane, izolacija od hladnoce... Ovo ne znaci da je normalno biti debeo nego da je normalno da se ne vide plocice kao kod ovih manekena. Uostalom ovakav izgled uopste ne znaci da su zdraviji i u boljoj fizickoj kondiciji od onih kojima se ne vide plocice.
Većina njih nije natural, ali je moguće postići slične rezultate i prirodno. Već sam ti slao slike onih momaka iz kraja, a verovatno ih i ti znaš mnogo. Nije red da postavljam na forum slike s fejsbuka.
Neke 2-3 godine redovnog treninga, pravilna ishrana i po mogućnosti suplementacija, i rezultati ne mogu izostati. Ne mogu svi biti isti, genetika mnogo utiče, ali je i te kako moguće.
Ne znam zasto dosta ljudi misli da je nemoguce postici nesto bez hemije.Ne mogu odgovorno da tvrdim ali mislim da covek ne koristi nista,vec su tu godine i godine svakodnevnih bokserskih treninga.Visina 183 ne znam tacnu tezinu,ali meni je ovakva gradja odlicna Nikola Stevanovic
.Ja sam visok 181 i kad bih uspeo da postignem ovakvu definiciju ja bih bio car..npr da krenem danas sa trenizima sigurno bi mi trebalo dobre 3 godine da bih ovo postigao.trenutno imam 90 kg.