realno forumasenje

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
vecina je na ovom forumu registrovana pod nickom
ukoliko ste aktivni na nekim drugim drustvenim mrezama, fejsu npr. registrujete se pod svojim imenom

koliko vas nick stiti da mozete da budete otvoreniji, nesputaniji, ludji ili ste isti kao i na profilu pod svojim punim imenom i prezimenom

Jutros sam napao nekog covjeka jer je bio nekulturan ovdje nisam nikog dakle bolji sam ovdje.

- - - - - - - - - -

A ja sam mislio na ulicu a ne na druge profile. Nemam fb sa svojim imenom niti bilo kakvu drugu drustvenu mrezu.

ukoliko ste aktivni na nekim drugim drustvenim mrezama, fejsu npr. registrujete se pod svojim imenom

koliko vas nick stiti da mozete da budete otvoreniji, nesputaniji, ludji ili ste isti kao i na profilu pod svojim punim imenom i prezimenom
Odakle ti to da se registrujemo pod svojim imenom:lol:Al bez obzira na ime koje nalupas opet naravno dolazis u situaciju da podzapas sa nekim,al uglavnom to izbegavam na fejsu,mada ni prilika nema mnogo(ako pricamo o prijateljima)..

Sve je ovo smisljeno proracunato da dovede u zabludu i odvede u krevet<3

Bila tema 100 puta.

Moj odgovor je i dalje isti: ista :smeker:

Naravno da ti nik i kakva takva anonimnost ovde daju vecu slobodu nego puno ime i prezime na drustvenoj mrezi.To je jednostavna stvar prosta psihologija,na drustvenim mrezama gde smo povezani sa kolegama familijom gradicemo lepsu sliku o sebi u smislu da smo odgovorni,zreli,mudriji i sve ostalo sto je za pozeleti.A na forumu gde te stiti nik mnogo ljudi tu slobodu zloupotrebljava da maltretira ostale,da iznosi neke drustveno neprihvatljive stavove,da propagira ono sto sigurno ne bi kao Pera Peric dok ga mama komsija i sef gledaju.

imam FB pod lažnim imenom i služi samo i jedino za igrice, onaj drugi ne koristim jer me gnjave u momentima kad se nešto opasno dešava na bojnom polju i ja nemam vremena za ćaskanje i još se ljute što ne odgovaram...ma ajte ljudi, ko još može da priča dok ga ubijaju :evil:
blesavosti što se tiče, pa to ni sto lažnih imena neće sakriti, ko hoće da glumata raznorazne uloge to će uvek raditi, uglavnom je sve to golem gnjavež

Možeš i na društvenim mrežama da se registruješ pod nikom ili nekim izmišljenim imenom
nigde se ne skenira lična karta

Back