Really?

da li stvarno imate mejlove, akaunte, pasvorde svog partnera? da li mu stvarno čitate poruke, prepiske? da li mu gledate histori na pretraživaču? da li mu proveravate džepove, papiriće, ceduljice, rokovnike, beleške, novčanike, torbice, lične uredjaje? zašto ste tako fakin iskompleksirani i paranoični?
Nista ja to ne gledam niti me zanimaa...

Ne mislim tako.

U velikom broju slucajeva- kada se otkrije nesto o voljenom bicu sto nam nije pravo....je dobra stvar! Jer ce ti se otvoriti oci ko je ta osoba zaista. A svako ima pravo da zna istinu o osobi sa kojom je ^^
A osoba kojoj smeta ako njen partner nesto sazna- je neiskrena, pokvarena, i zeli nekog da "zavrne".

Ako devojci nije pravo sto pises o problemima na forumu- objasni joj da ti je neophodno da cujes druga misljenja , i da je to bolje nego da ides i pricas ljudima koji vas poznaju.... Ako ona to ne moze da razume- onda neka nadje drugo resenje kako da resite problem...

Ako je posavetovala drugaricu nesto sto nije primerno- ti imas pravo da joj trazis odgovor i pitas da li tako stvarno misli- a na njoj je da stane iza svog stava...ili da ti objasnjenje zasto je to rekla,ako misli da je to lose....

Mozes da saznas da ti je devojka- ili nemoralna i opravdava varanje decka. Ili- losa osoba i ne misli dobro svojoj drugarici..mozda ljubomorna na njenu vezu itd....

Dakle, ako nastanu ozbiljni problemi kada se nesto otkrije iz zivota partnera- to nikad nije ni bila vredna veza, i taj partner nema pravo da tao nesto krije od ovog drugog !

Sve to stoji, ali ljudi obicno nisu puni razumevanja. Ako bi moja devojka savetovala drugaricu preko poruke da je ok da prevari decka, ja bih eto poceo da sumnjam da bi i moja devojka to meni uradila i onda krece paranoisanje i sukobi, tako da verovatno ne bih bio pun razumevanja.
Ili jos ako sam ja recimo malo ljubomorniji tip, pa vidim da na forumu pise o njenom intimnom zivotu sa mnom, pa krenem da je optuzujem da me vara jer joj je neki forumas pisao, ode mas' u propas' sto kazu.

Stoji, zelim da znam stvari, i ne bi bilo ok da krije da je bila udata, da je dala dete na usvajanje ili tako nesto "veliko". A sta radi na netu, prica sa drugaricama i sl. apsolutno njena stvar, dokle god me ne vara (tipa dopsisuje se "opusteno" sa nekim ili tako nesto).
Ne mogu znati, slazem se osim ako ne proverim, ali moram da verujem, i ocekujem isto.

Sve to stoji, ali ljudi obicno nisu puni razumevanja. Ako bi moja devojka savetovala drugaricu preko poruke da je ok da prevari decka, ja bih eto poceo da sumnjam da bi i moja devojka to meni uradila i onda krece paranoisanje i sukobi, tako da verovatno ne bih bio pun razumevanja.
Ili jos ako sam ja recimo malo ljubomorniji tip, pa vidim da na forumu pise o njenom intimnom zivotu sa mnom, pa krenem da je optuzujem da me vara jer joj je neki forumas pisao, ode mas' u propas' sto kazu.

Stoji, zelim da znam stvari, i ne bi bilo ok da krije da je bila udata, da je dala dete na usvajanje ili tako nesto "veliko". A sta radi na netu, prica sa drugaricama i sl. apsolutno njena stvar, dokle god me ne vara (tipa dopsisuje se "opusteno" sa nekim ili tako nesto).
Ne mogu znati, slazem se osim ako ne proverim, ali moram da verujem, i ocekujem isto.

Dolazi se do zakljucka da samo jako retki su zasluzili poverenje...sto je tacno :)

Ali eto, vecina se ponasa kako se ponasa- drugi zatvaraju oci koliko mogu..pa ako prodje -prodje ! Haha

1467385_865367853511120_1275437455_n.jpg

Srsly?

Back