Ako zivis sa nekim u kuci, ili si svakodnevno sa njim.... te stvari ne mogu da se sakriju
Sesce za tvoj kompjuter gde si ti ulogovan... koristice ponekad tvoj mobilni.... i to ne iz zle namere.
I onda se vidi sta tu ima

potrebno je 2 sec.
Pitanje je zasto nesto mora da se krije ... ?
Pa ne mora, ali kako zene imaju svoje zenske price, tako i muskarci imaju svoje muske price i meni bi bilo glupo da moja devojka cita ono sto ja pricam sa mojim drugarima u poverenju.
Jednostavno, moze da se sve to izvadi iz konteksta. Evo jedne izmisljene situacije recimo:
Ja tako sedim, moja devojka je izasla van, ostavila mobilni tu na stolu, i ja uzmem mobilni da pogledam vreme i vidim poruku u kojoj ona savetuje drugaricu da treba da prevari decka, tj. da je to ok.
I evo, ja onda mogu da izvadim svakakve zakljucke da bi ona recimo mene isto tako lako prevarila kao sto savetuje svoju drugaricu, i da to nastane problem.
S druge strane, ona to mozda i zaista tako misli, a mozda ja ne znam celu situaciju pa donosim zakljucke prerano, a mozda je to rekla samo da otkaci drugaricu (ili nikada to ne bi sama uradila).
Prvo bice besna na mene sto joj diram stvari i citam poruke, a drugo zbog tih silnih "sta bi bilo kada bi bilo" zakljucka i dizanja prasine mozda bi unistili odnos.
Ili evo blaza varijanta, forum, meni bi bilo glupo da voljena osoba cita sta ovde pisem, jer ovde se i iznose problemi i neka licna misljenja koja mozda ne mozemo da podelimo trenutno ili nam jednostavno treba savet.
A i mozes misliti kako bi neko reagovao da licni problem koji imas u vezi iznosis javno, pa ne previse dobro.
A da ne pominjem paranoju, "sa kojim ti to forumasicama pisem o svom seksualnom zivotu, sta ti one pisu, a sto ti se javljaju, a sto ovo, a sto ono". Jednostavno previse drame oko neceg sto mozda i nije problem.
Bitno je da se ljudi poklope i razumeju.