Reality show?

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Big brother sam gledao malo i mogu reci da me bas fino smorio.
Inace, u sou Jednsotavan zivot nece biti Marine Trifunovic vec Marijane Micic (voditeljka emisije Bunga banga re) koja je, ovaj, kako da kazem, opasno dobra!!! :twisted: :wink:

E pa ja cu da odgovorim,zaboravih na ovu temu.....
Moj favorit je Sasa ,ne znam koliko sanse ima al navijam za njega.Jako je sladak,smotan,roker je i jos je iz Bjelovara(i ja sam tamo rodjena)
Iskreno se nadam da ce Valentina ispasti u sto skorije vreme jer ne mogu da je smislim.....toliko dvolicno stvorenje....A od trenutno nominiranih drzim palceve da Ana ostane u kuci

Inace krenuo je nas Big brother....u kuci su Hrvati,Srbi,Slovenci,Makedonci,Albanci i Bosanci....po komada 2...ali ne pratim jer je dosadan i veoma lose snimljen tako da ...ne trudite se da pratite.

Generalno reality shows su veoma gledani u svetu i mislim da je to opravdano. Sto se tice Ane iz leteceg starta i te druge devojke, jako jeftina kopja "the simple life" sa Paris Hilton i Nicole Ricci. U svakom slucaju ideja nije orginalna ali ako koncepcija bude OK, onda mozda nesto i ispadne od emisije.

Gledao sam Jednostavan zivot i dopada mi se. Najjaca je ta epizoda sa veprom, a face su im stvarno genijalne. Bilo je dobro i ono kada su muzli kravu pa Mara ne sme da je pipne jer se boji :D , kasnije je bezala od jagnjeta kom je prebala da da mleko na cuclu :D .
Stvarno su one prave gradske shmizle koje su selo videle samo na TVu

Sta mislite o ovoj novoj vrsti zabave koja je,koliko ja primecujem,sve popularnija kod nas ali i u svetu?Tu su 48h svadba,potera...a uskoro krece po meni najbolji sa Anom Mihajlovskom i Marinom Trifunovic koji se se zvati nesto kao "jednostavan zivot" one dve su ostavljene na selu i kamere ih prate dok obavljaju sve poslove...Zvuci zanimljivo?
to znaci nemati svoj reality

Back