Realiti sou

Ljudi mogu da protestvuju, bune se, pisu peticije i sl, ali vlast vec deset godina boli uvo da uradi nesto normalno i da ili zabrani ili ne reklamira toliko po svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Ja sam cuo da u Farmi kad je bila prosli put i bile su tuce, digla se neka prasina oko toga da se ugasi i sl. Mitrovic ima u RRA 3 svoja coveka od 4 u komisiji koja navodno odredjuje kaznu za te neke prestupe u rijalitijima. Srbija je vise bila kulturalizovana pre 100 godina nego sad.

:lol:

24ycleb.gif

Da li pratite neki od realiti soova ???

Ja licno bojkotujem velikog brata i farmu jer su previse retardirani.

Parove pratim svakodnevno i uzivam gledajuci.

Ekrem , Brendon , Vesna Rivas - to troje ljudi su mi jako interesantni i obozavam da ih slusam..

Miki iz Kupinova je dobar lik i njega takodje volim da gledam i da slusam sta prica.

Najvise gotivim Gastoza burazengiju i navijam za njega da ponovo pobedi jer je najbolji..

Koji su vasi favoriti ?
brte zamisli kakav bi to bio raspad da udje neki pisac knjizevnik kulturan covek umesto ovih retosa,pa to niko ne bi gledo nas narod stvarno ima ukusa:roll:

Reality Show "Farma" da se preimenuje u Retardlity Show "Kočina" i tako redom - "Veliki Brat" u "Veliko Blato", "Parovi" u "Tvorovi"...ima tu šta da se menja.
A na prvom mestu, umesto one 18ice koja figurira na ekranu dok se učesnici vataju, napijaju, svađaju i vređaju, treba da stoji svo vreme veliki natpis
"NE RADITE OVO U STVARNOM ŽIVOTU!"
To bi trebalo da bude obaveza.

pa ja ne znam sta da kazem o ovome
sa jedne strane ,,,idemo logikom,,
TELEVIZIJA PINK JE privatna televizija
cilj je da imaju proizvod koji se sto bolje prodaje
proivod za prodaju tv stanica jeste EMISIJA
EMISIJA farma je proiyvod koji se prodaje jako dobro, jer,, da nije tako ne bi farma 290 pocela 15 dana posle zavrsetka farme 289
,,,,a sa druge strane
narod gleda ono sto mu se nudi i prikazuje,Jos od rimskog doba postoji izreka DAJTE NARODU HLEBA I IGARA...
FARMA rimskog perioda bili su gladijatori u areni
Izgleda da hrana ljuckog uma,,,nekog najnizeg oblika te vrste uma,jeste KRV KRV opasnost ,,,bezbedna opasnost(izlazes se opasnosti ali sa bezbedne udaljenosti)
Mei licno je sada farma na televiziji sada
Madaja cele veceri radim za kompom i ne gledam je,ali mi dreka i vika daju osecaj da mi se u kuci nesto desava
mozda je to i kod drugih u pitanju ne znam

kad slovenke mogu da se heftaju sa shipcima i mudzama iz bosne, hrvatice sa srbocetnicima, greh ovog naroda sto uziva u prostaklucima sns bahate stoke i njihove ideje sta je prava zabava, nekako deluje najmanji

Нажалост, оваква с*ања попут Фарме и Парова гледа већина народа само што многи то неће да признају и то је и поента ове теме!

Super je ekipa, super sto je usla Vesna Zmijanac, mogla bi i njena cerka za njom :think:

- - - - - - - - - -

Нажалост, оваква с*ања попут Фарме и Парова гледа већина народа само што многи то неће да признају и то је и поента ове теме!

Nije to nazalost, to je smesno, jer su nesigurni i potrebno im je prihvatanje grupe. Zato se i foliraju.

Nazalost je sto pojma nemaju o intelektualnijim temama za koje tvrde da imaju pojma. A cak i previse cesto, sto nemaju pojma za one poslove za koje su placeni.

To je nazalost, ovo je samo smesno.

Сви који пљују Фарму и Парове су лицемери.

Ne mlati. Imas ljude koji godinama ne gledaju televizijski program jer nema sta pametno da pronadju da pogledaju. Televizijski program je pre dobrih 20 godina i imao nesto malo, trenutno stanje je bez komentara. Nahvatali su sve budale i smestili na jedno mesto da izigravaju cast i postenje, te i neku svoju mini-hijerarhiju, a jos otvoreno pricaju da su tu iskljucivo zbog novca, te i kada pocnu da se prepiru to je sve na nivou osnovaca koji se prepiru oko toga ko je ukrao hemijsku olovku.

Uokvireno pocev od spanskih serija pa sve do danasnjih "reality" emisija sve se svelo na debilizam. Kada je klincima u O.S. uzor neka Stanija ili neki Zmaj od Sipova, onda treba da se zapitas gde se trenutno drustvo nalazi s obirom da je ovo jedno 50 lestvica nize od Turbo Folka.

Сви који пљују Фарму и Парове су лицемери.

Ne mora da su licemeri, mada ima i takvih, ali u vecini slucajeva blage veze sa vezom nemaju.

Inace, ono sto se desava po tim rijalitima je 34 puta manje gadnije od onoga sto se desava u rl. Ljudi su u rl mnogo gori i jadniji nego kako se ovi predstavljaju na tv-u.

Back