- Poruka
- 42.994
Da li poznajete takve osobe koje su posle nekog dužeg perioda opet se spandjali sa bivsim/bivšom ?
Šta mislite o tome ?
Šta mislite o tome ?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a, i to mnogi....po meni malo iz iskustva, ali i iz shvatanja tih odnosa ima to smisla, ali nikako nije ni isto, a ni blizu necemu sto je mozda i bilo nekad. Prosto saradnja likova koji se poznaju i toleerisu, partnerski odnos...Da li poznajete takve osobe koje su posle nekog dužeg perioda opet se spandjali sa bivsim/bivšom ?
Šta mislite o tome ?
mozhda tje biti bolje!?a, i to mnogi....po meni malo iz iskustva, ali i iz shvatanja tih odnosa ima to smisla, ali nikako nije ni isto, a ni blizu necemu sto je mozda i bilo nekad. Prosto saradnja likova koji se poznaju i toleerisu, partnerski odnos...
Naci ti kad ugazis u gomno, prodjes jos jednom sa mislju mozda ce manje da smrdi?mozhda tje biti bolje!?
odakle da se zna ?
a mozhda smo i same mi bili Gomno?Naci ti kad ugazis u gomno, prodjes jos jednom sa mislju mozda ce manje da smrdi?
Ok
Ne moraš da robijaš, samo isplaniraj pažljivoPoznajem par ljudi...šta znam, svako od njih ima svoje razloge! Ja sigurno ne bih, jer možda bi se desilo da nekog odrobijam!![]()
Ma bih, to bi bilo jače od mene! Ne vredi!Bolje da ne planiram ništa.Ne moraš da robijaš, samo isplaniraj pažljivo
Čuj da reaktiviram...NIKAD VIŠE! Ni u jednom.
Nisam više 'fala bogu!Samo mi je uvek grozno da ih ponovo zamišljam u istim ulogama.Za mene je to "nemoguća misija"!Na stranu to što više nije ni "tehnički" izvodljivo.Mesto je "Reserved"!mnogo si emocionalna ..........a zashto!?
Znam don dzonsona i melani grifit 2× se uzimali pa opet puklo,tako da se kromir ne podgrevaDa li poznajete takve osobe koje su posle nekog dužeg perioda opet se spandjali sa bivsim/bivšom ?
Šta mislite o tome ?