Reaktivacija bola

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
imao sam pad sa motora pre 10 godina i lakat mi je bio rascepan,kost nije lomljena al je jako udarena i bolela je dugo vremena
nakon odredjenog vremena bol je splasnuo i sevalo je s vremena na vreme
sad je krenuo bol u tom laktu na dodir,znaci kad pipnem tu kost osecaj je kao da me probode igla
o cemu se radi

imao sam pad sa motora pre 10 godina i lakat mi je bio rascepan,kost nije lomljena al je jako udarena i bolela je dugo vremena
nakon odredjenog vremena bol je splasnuo i sevalo je s vremena na vreme
sad je krenuo bol u tom laktu na dodir,znaci kad pipnem tu kost osecaj je kao da me probode igla
o cemu se radi
Doslo je do neke upale,verovatno.Kupi u apoteci "Gavez" ima ga u tubi,a ima ga i u okruglim kutijicama,gde ima vise kolicinski.Uzmi na dva prsta i nanesi na bolno mesto i polako utrljavaj,sve dok ti se ne osuse prsti.najbolje je uvece.Moze i preko dana,ali posto si aktivniji,zavij malo sa zvojem.Gavez je dobar i za upalu i bolove i gledaj da ga imas,pa kad te i najmanje zaboli,ponovi to nekoliko veceri.Veruj mi znam iz iskustva,jer imam povredjenu kicmu i pored lekova i injekcija imam strasne bolove,a kada namazem gavez uvece,malo bolje spavam.Inace ovako spavam na odredjeno vreme,mozda po sat vremena najvise,dok ne nadjem neki polozaj da me manje boli.Sa gavezom je sve drugacije i bolje.ne bih te plasio,ali ce to da te prati vecno.povreda zglobova je takva,moze samo da se zaleci,a da se izleci nikako.

Back