Da li ste se ikada uhvatili tokom sudjelovanja na forumu u zapažanju koji su to forumaši s mnogo reagiranja na njihove postove? Da li redovito reagirate? Da li ponekada ne citirate postove tada? Da li pregledavate tuđe profile da vidite koliko imaju reakcija u odnosu na njihov broj postova? Da li ste ljubomorni na forumase s velikim brojem reakcija?
Prvo, ne znam da li je ova tema baš za psihologiju, ali ok..neka ostane.
1. Ne gledam ko ima najviše reakcija na postove.
2. Uglavnom ostavljam reakcije.
3. Prvo pročitam post i onda ostavim reakciju i citiram, najviše na "Politici"
4. Gledam tuđe profile ali ne zbog broja reakcija. Zanima me koliko godina imaju neki forumaši.
5. Ne, nisam ljubomorna, zašto bih bila?
Pošto je tema o forumu, na "Psihologiji" zanima me ponešto
Zašto slobodno vreme provodimo na forumu? Da li je i ova društvena mreža još jedan beg od problema koje imamo u svakodnevnom životu?
Zašto nam je lakše da o svemu razgovaramo sa ljudima koje nismo upoznali lično?
Da li su reakcije na internet forumu potvrda da dobro pišemo o nekoj temi? Koliko nam zapravo znače reakcije u vidu emotikona?
Форум треба да схвати основан принцип односа. На пер ти прелазе након неколико постова. Не зна се са сигурношћу у ком су свету живели и видели то али нико са њима овце чувао није.
Pre mnogo, mnogo godina svima sam persirala na forumu RTS-a na kome sam svakodnevno učestvovala..i volela taj forum.
Jednog dana dobila sam privatnu poruku od admina foruma. Sećam se njegovih reči i dan danas.
Napisao je da se po nekom nepisanom internet pravilu, ne persira na forumima.
Drugačije je kada sa nekom osobom pričamo uživo i normalno je da joj persiramo ako je ne poznajemo i ukoliko je dosta starija od nas.
Ne razumem toliku ozbiljnost kod tebe ( kod Vas ) . Forumi služe za opuštanje, ne moramo da budemo strogo poslovni jedni prema drugima.