REAKCIJE

zaluđenik

Domaćin
Poruka
4.739
Gledate li na Jutjubu (reaction video)?

U vreme pojave filma "Boemska rapsodija" Jutjub je počeo da zatrpava sa (reaction video) - first time watching!!! klipovima i tek tada sam obratio malo više pažnje na takve klipove.
Svi su tada reagovali na "Bohemian Rhapsody", a mnogi od njih nisu bili ni u planu kad je ta pesma snimljena. Posle sam povremeno gledao i druge reakcije i došao do metala.
Primećujem da je dosta hip-hopera (i belih i crnih) počelo da otkriva metal, pa sve češće gledam kako reaguju.
Ima tu svačega. Od onih koji ne obraćaju pažnju na tekst do onih koji zaista isprate sve (od muzike, ritma, teksta...).
Danas sam odgledao dobar video, reakciju na Disposable Heroes - Metallica. Jedna od mojih omiljenih pesama, a lik je baš obratio pažnju na sve.
Ko hoće, neka pogleda.

Gledate li ovakve klipove? Ako gledate, predložite neki dobar.

Gledam.:) Neke sam cak i sugerisao,i zelja mi se ispunila.:cool:
Ova dva:
(smuvao sam je na pricu da je bukvalno prva na YT koja ce reagovati na ovu super stvar ove, kod njih vrlo poznate i otkacene pevacice,
ludo ali istinito, nahvalio joj stvar,ovo-ono,i...zelja mi je uslisena.:))
(za ovu stvar me je cak i navela u uvodu kao predlozioca:))
Zacudo,nema je nesto u posl.nedelju dana..:( Mozda je frka oko virusa,ko zna.:confused:
Ovaj brat je ok,zanimljiv.:)

Ima i ova likusa.:pTezak je laik za muziku,ono,opsta informisanost danas...da se zapitas ko danas krstari netom: apsolutni neimaci pojma!:p.
Pola videa se sama informise o bendu preko wikipedije, ali ima zanimljive reakcije,iskreno se odusevi i lako se udubi,i to joj je neki plus,ajmo reci...:cool::lol:

S druge strane,ova gospodicna nije laik, posto je uciteljica pevanja, te ponesto i zna o popularnoj muzici, ali joj, naravno, cesto stizu predlozi da udje u vokalne tajne muzicara i pevaca za koje po pravilu prvi put cuje.:) Npr. Antony, neverovatnan pevac u goth-emo stilu, na tragu cuvenog Skot Vokera, impresivan glas, glavno je pitanje kako postize ekspresiju u glasu,itd.itd.
A koja li je tajna Brusa Dikinsona,tj.sta ga tera da se onoliko dere?:p:lol:
Ili prizemnog baritona Dejvida Gahana?

Ima jos jedna uciteljica koju zakacim, ona je miks izmedju profesionalizma i laika, ako se tako moze reci, posto svakako ima i boljih tumaca vokalne tehnike, dok ona cesto biva zabavna i unekoliko polu-ozbiljna u svojim reakcijama. Ovde sam nasao kako je ostala zatecena videom u kojoj Majk Paton pokazuje raznovrsnost svoga glasa, kroz mnostvo svojih bendova, novih i starih, do te mere da ju je na kraju i totalno majnd-fakovao...:mrgreen::lol: Komicno.:)

Back