Wizzzz
Aktivan član
- Poruka
- 1.057
Vec duze vremena radim sklekove. Zanima me kako mogu da ih radim na jednoj ruci,
Hvala unapred!!!

Hvala unapred!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mogu da uradim oko 35 obicnih sklekova. Ovi na jednoj ruci su dosta teski...
Mogu da uradim i 15 zgibova tako da mislim da imam snage. Neznam samo kako da se namestim u taj polozaj.Decko ti mozes da uradis svega 35 sklekova na obe ruke,a hoces da radis na jednoj ??? :@ Slazem se sa onim " koji ce ti sklekovi na jednoj ruci"....nastavi ti da vezbas obicne sklekove(msm sa obe ruke) pa kad stignes do vece cifre,a i snage,moci ces da radis i na jednojpozdravv
Ok hvala !!!Evo nekoliko vezbica koje mozes jos do uradis, neophodna sprava izaberi jednu loptu, medicinsku loptu, kutija, skleker
-uski sklekovi
-polozaj za siroki sklek, ali mices ramena tako da je uvek jedno rame iznad sake kad radis sklek
-uradi jedorucni sklek sa rukom na stolu, na stolici, na stepenicama (ides sve nize)
-stavi loptu,kutiju, skleker ispod jedne ruke i uradi sklek
-stavi loptu ispod kukova i uradi jednorucni sklek
-stavi loptu sa strane i jednu ruku na loptu i uradi sklek, kako se spustas lopta ce ici napolje
Opet pogledaj sajt beast skills, 2 forme jednorucnog skleka, jedan je kao u filmu Rocky gde je ruka kao spolja, i druga gde je ruka kao u obicnom skleku.
Sto se tice snage u normalnom skleku obe ruke drze ~60% tvoga tela, pa nije lako sada uraditi duplo vise u jednorucnom.