Razvrat ubija zadovoljstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dionys

Iskusan
Poruka
5.135
Razvrat je kad se ide najkracom mogucom precicom prema cilju i kad je cilj vec definisan unaprijed.

On je moguc samo tamo gdje se ne ocekuje nikakva veza nego samo prosto mehanicka djelatnost popracena eventualno nekim nepoznatim fantazijama.

U sustini nijedna od razvratnih veza ne moze da proizvede uzbudjenje koje nudi recimo veza sa ozbiljnom osobom i radi ozbiljnog cilja.

Kad se zena odmah sva nudi i daje, onda od osvajanja nema nista, sto znaci da je njeno zadovoljstvo jeftino i zbog toga je i neuzbudljivo.

A ozbiljna zena bi mogla da zahtijeva mnogo stosta, kojekakve dokaze dusevne snage, razne srasti, ne samo ljubavnu...
Ona bi mogla biti osoba sa karakterom, smjerna i zestoka u svemu, a lake zene su mahom mlake i dosadne, skromne, servilne, i takvo bi im bilo i potomstvo, kad bi ga smjele imati. One najcesce misle "ionako ima dovoljno ljudi na svijetu, sta ce mi potomstvo". Jer svako je u stanju da sluzi, pa i za sebe svuda nalaze zamjenu.

Razvrat je kad se ide najkracom mogucom precicom prema cilju i kad je cilj vec definisan unaprijed.

On je moguc samo tamo gdje se ne ocekuje nikakva veza nego samo prosto mehanicka djelatnost popracena eventualno nekim nepoznatim fantazijama.

U sustini nijedna od razvratnih veza ne moze da proizvede uzbudjenje koje nudi recimo veza sa ozbiljnom osobom i radi ozbiljnog cilja.

Kad se zena odmah sva nudi i daje, onda od osvajanja nema nista, sto znaci da je njeno zadovoljstvo jeftino i zbog toga je i neuzbudljivo.

A ozbiljna zena bi mogla da zahtijeva mnogo stosta, kojekakve dokaze dusevne snage, razne srasti, ne samo ljubavnu...
Ona bi mogla biti osoba sa karakterom, smjerna i zestoka u svemu, a lake zene su mahom mlake i dosadne, skromne, servilne, i takvo bi im bilo i potomstvo, kad bi ga smjele imati. One najcesce misle "ionako ima dovoljno ljudi na svijetu, sta ce mi potomstvo". Jer svako je u stanju da sluzi, pa i za sebe svuda nalaze zamjenu.

e brate imo sam ja takve zahtevne a prazne totalno i bezvredne..samo nesigurne pa im treba visi nivo emocija

Ozbiljna zena je ona koja hoce zivot s nekim, a ne sitno zadovoljstvo.

Vi izgleda vise ne znate ni sta je ozbiljno ni sta je zivot.

Zar nije ozbiljna ona zena koja zna sta hoce? Mozda to sto je tebi sitno zadovoljstvo njoj predstavlja dio krupnog zadovoljstva? Nemaju svi istu vagu.

Samo sex jesu "mrvice" ako ga usporedis sa sexom kao dijelom veze u kojoj ima i svega ostalog. Ali mozda je bas samo sex ono sto neka ozbiljna zena u nekom periodu zeli.

Rekla bih da u 90%napisanog gresis,a u onom boldovanom najvise.odgovoricu kasnije,sad me mrzi.

ako pričamo o adrenalinu to da,
ali ako pričamo o sazrevanju emocija i potrebi ka nekoj osobi za šta treba vreme provedeno sa istom
onda je autor teme itekako u pravu

O cemu drugo osim o adrenalinu mozemo pricati kad je u pitanju samo seks?
Ukoliko je u pitanju veza koja traje,stepen uzbudjenja ipak zavisi od mnogo cinilaca i ne bih to uzbudjenje poredila s'uzbudjenjem strastvenog seksa koji se desi samo jednom s'objektom nase pozude.

Naročito ona žena koja zna da hoće da troši više nego što joj muž zaradjuje
To je jako ozbiljna žena tipična takoreći

Nisam rastrosna...
A te takve su razmazene i nerealne, daleko od onoga sto ja smatram ozbiljnim. A vezano za temu, ne mjeri se ozbiljnost kroz zelju za zajednickim zivotom.

P.S. Cesto muskarci komentiraju zene tako kao ti sad. Valjda je puno onih kojima zaista nikad dosta...

Vi ne shvatate da covjek kroz apstinenciju moze da se vine do velikih visina. I sve dok je to moguce, sve ostalo je bijedno.

Prema tome, ko nije u stanju da se okrene apstinenciji kao sredstvu ka velicini, a i ka jednom novom, velikom uzbudjenju, on je isto kao mrtav, jer od njegovog seksanja nikad nece nastati nista veliko.

Ali, neko jednom, prije nekih 10 godina rece da su na internetu samo propali, pa i nije cudo sto se tu nikad ne govori niocemu velikom, tako da i ono bijedno i sitno izgleda kao najvece.

Nisam rastrosna...
.
udaj se za mene, ostalo nisam stigao da pročitam od suza radosnica...

Mario_fire_flower.gif

Vi ne shvatate da covjek kroz apstinenciju moze da se vine do velikih visina. I sve dok je to moguce, sve ostalo je bijedno.

Prema tome, ko nije u stanju da se okrene apstinenciji kao sredstvu ka velicini, a i ka jednom novom, velikom uzbudjenju, on je isto kao mrtav, jer od njegovog seksanja nikad nece nastati nista veliko.

Ali, neko jednom, prije nekih 10 godina rece da su na internetu samo propali, pa i nije cudo sto se tu nikad ne govori niocemu velikom, tako da i ono bijedno i sitno izgleda kao najvece.

Kad kazes apstinencija mislis na suzdrzavanje od sexa ili orgazma?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back