Razvojni put tipicne opajdare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

olivaro

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
214
Odrasla je u nekoj krnjoj porodici dakle sa " samohranom majkom" .Majka koja nije bila ni za sta sposobna dobila je pedalu od oca pa je zbog tog mrzila ceo muski rod ,cemu je naucila i svoju cerku.Cerka je po uzoru na majku nastavila sa istim manirima pa je i ona takodje dobijala pedaljeros od svih muskaraca sa kojima je bila.Ogorcena i besna na sve koji ne dele njene stavove obigrava oko svih mogucih nevladinih i vladinih organizacija ne bi li se tu uhlebila.Posto je njoj slicnih opajdara poprilican broj da bi se istakla u moru gadura pokusava opskurnom retorikom prema muskarcima da sebi obezbedi neku funkciju pa makar to bila i beznacajna i umisljena. Bitno je samo da se nesto pakosti.Kad popushi u toj delatnosti kad je vreme pregazi onda dopada u ruke nekom badzi koji joj koske lomi i menja profil svakodnevno.:rotf:

takoe..ili zivi s ocem pocne rano experimentisati s cigarama i lakim travama..alkohol ukljucen..izgubi nevinos sa skolskim drugom iz klupe koji je voli..dalje pusta muda da moze bolje i da je nebo granica..krese se s likovima iz prestonica..sa boljim kolima..onda djavo odno salu trazi zastitnika aka makroa i na kraju joj pravi dete ozenjen lovan..tacka

Misliš, to su one devojke, koje nemaju uza se figuru oca? Neke slične, ovoj opisanoj, poznajem. Jeste da si napisao ekstremni slučaj i da možda ne svaka bez jake figure oca ovako prođe, ali ne sumnjam da i takve postoje. Suština je da mi je žao tih devojaka, ali nisam nikada bio blizu njih iz sažaljenja. Osim toga, verujem da je ovde reč ili o ocu kretenčini ili o odsustvu oca, jer stav prema muškarcima je stav, koji se rađa iz stava prema ocu.

Odrasla je u nekoj krnjoj porodici dakle sa " samohranom majkom" .Majka koja nije bila ni za sta sposobna dobila je pedalu od oca pa je zbog tog mrzila ceo muski rod ,cemu je naucila i svoju cerku.Cerka je po uzoru na majku nastavila sa istim manirima pa je i ona takodje dobijala pedaljeros od svih muskaraca sa kojima je bila.Ogorcena i besna na sve koji ne dele njene stavove obigrava oko svih mogucih nevladinih i vladinih organizacija ne bi li se tu uhlebila.Posto je njoj slicnih opajdara poprilican broj da bi se istakla u moru gadura pokusava opskurnom retorikom prema muskarcima da sebi obezbedi neku funkciju pa makar to bila i beznacajna i umisljena. Bitno je samo da se nesto pakosti.Kad popushi u toj delatnosti kad je vreme pregazi onda dopada u ruke nekom badzi koji joj koske lomi i menja profil svakodnevno.:rotf:

Znam ih ja dosta ovakvih, ali specifičnost je ta da su sve završili fakultete...uglavnom Filozofski, pa su svojim filozofiranjem na kraju dopale da se udaju za neke šlosere i automehaničare, a diplomu drže u šifonjeru i pokazuju je rodbini kad se ponekad skupe na teferič. :mrgreen:

Imao sam iskustva sa takvima, i ok jeste zenuto odrastati bez roditelja, dodse ima i takvih pa im nista ne fali, ali kada ti roditelj puni usi, oni su takvi i takvi, vidis mene kako ostavio, kreten, nego ti stezi noge i nemo' da ih siris, oni samo tvoju vaginu 'oce, posle ima da pobegnu, znam ja ceri, njima samo to na pameti.

Slicna situacija moze biti i ako odrasta sa roditeljem nasilnikom. Ja sam misljenja da su otac i majka neka projekcija buducih partnera, kako oni tako i mi, ako se oni svadjaju deca to upijaju, ako se oni pljuju deca to upijaju, ako je otac ili majka go*no, deca obicno takvo misljenje sticu o suprotnom polu.

Mada sa takvima koje imaju te probleme tog tipa, njeni problemi postaju tvoji, jer ti ces biti kriv za sva zla muskog roda, iako i sam osudjujes ta zla, i bices uvek dezurni krivac, bez prava na odbranu i na rec, a ako nisi psiholog koji voli da radi za dzabe, nema drugog osim bezi koliko te noge nose.

I
Slicna situacija moze biti i ako odrasta sa roditeljem nasilnikom. Ja sam misljenja da su otac i majka neka projekcija buducih partnera, kako oni tako i mi, ako se oni svadjaju deca to upijaju, ako se oni pljuju deca to upijaju, ako je otac ili majka go*no, deca obicno takvo misljenje sticu o suprotnom polu.

Pre neku godinu kad sam bio lep, mlad i pametan (sad sam samo mlad) i kad sam imao 3 firme (dok me još ne sjebbaše poreznici) zaposlim ja jednu mladu devojku da mi bude potrčko (sekretarica) ali doslovno, idi uplati ovo, odnesi ove papire tamo, idi kod onoga čoveka po pare, nazovi ovoga i reci mu to i to...Dobro je radila ali je imala gadnu narav, ono što ona meni izgovori kad je ljuta nikad ni pre ni posle nisam čuo....svinjo, majmune, manijače, gowno jedno...i rešim ja da je otpustim zbog poganog jezika...malo je plakala i otišla. Odem ja kod nje u kuću da joj odnesem zaostalu platu, kad mama viče tati...svinjo, majmune, manijače, gowno jedno...a tata njoj kurwo rasapala, veštice, akrepu....Pitam šta je ovo, ona se ne potresa i kaže da je tako kod nje svaki dan. Ako je tako onda zahvali mami zato što si ostala bez posla. :roll:

Pre neku godinu kad sam bio lep, mlad i pametan (sad sam samo mlad) i kad sam imao 3 firme (dok me još ne sjebbaše poreznici) zaposlim ja jednu mladu devojku da mi bude potrčko (sekretarica) ali doslovno, idi uplati ovo, odnesi ove papire tamo, idi kod onoga čoveka po pare, nazovi ovoga i reci mu to i to...Dobro je radila ali je imala gadnu narav, ono što ona meni izgovori kad je ljuta nikad ni pre ni posle nisam čuo....svinjo, majmune, manijače, gowno jedno...i rešim ja da je otpustim zbog poganog jezika...malo je plakala i otišla. Odem ja kod nje u kuću da joj odnesem zaostalu platu, kad mama viče tati...svinjo, majmune, manijače, gowno jedno...a tata njoj kurwo rasapala, veštice, akrepu....Pitam šta je ovo, ona se ne potresa i kaže da je tako kod nje svaki dan. Ako je tako onda zahvali mami zato što si ostala bez posla. :roll:

De ti nama reci čime si ti nju nasikirao :)

zaboravio si da pomeneš učlanjivanje u pokret za ravnopravnost žena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back