Razvodi se Goga Sekulić

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Razvodi se Goga Sekulić​

Pevačica Goga Sekulić nedavno je podnela zahtev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina, prenose domaći mediji.

IZVOR: B92 NEDELJA, 20.02.2022. | 19:17.

"Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izbor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, pre dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu", navodi blizak izvor, prenosi "Blic".

Pevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a rešila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima.

Najavila je brojne novinete koje sprema sa novim stručnim timom ljudi.

Takođe, kada je Goga na svom profilu kačila slike sa rođendana njihovog sina, Uroša tu nigde nije bilo.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=20&nav_id=2108365

Skoro sam zaboravio i ko je. Znam da sam se nekada ložio na nju.

168279007621286a029609063683367_v4_big.png

Poslednja izmena od moderatora:
Oh, koje li nesreće! Imajte milosti Mr.Infinity kada plasirate ovakvu vest.
U moru loših vesti, još i ova. Šta vi zapravo hoćete? Da desetkujete forum?
Znate, možda ste vi mlad čovek i zdrav, ali na forumu ima i ljudi tankog zdravlja.
Lično, teško da ću noćas moći da konačim.

Back