"Bolje bolan kraj nego bol bez kraja" Biljana Jevtić ne može više da ćuti o razvodu, otkrila sve detalje!

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
257.799

"BOLJE BOLAN KRAJ NEGO BOL BEZ KRAJA" Biljana Jevtić ne može više da ćuti o razvodu, otkrila sve detalje!​

1026464_koncert-karaburma-16052022-0049_f.webp

Pevačica Biljana Jevtić i njen suprug Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Njihov brak već godinama odoleva izazovima, a sada je Biljana odlučila da prokomentariše sve učestalije razvode među poznatim ličnostima.

Ne volim da zalazim u nečiji privatan život, drugo je to kad mi čitamo i gledamo. Onda svako od nas formuliše to na svoj način i komentariše, ali šta je i kako bilo, najbolje znaju dvoje, koji su živeli zajedno, koji žive u jednoj zajednici. Mislim na to da li njihova veza može ili ne može da funkcioniše dalje. Ima brakova koji opstaju na estradi, nismo to samo mi, ima čak i dužih brakova od naših, ali eto dešavaju se i razvodi - navela je Biljana, pa dodala:

973561_aca_iff.JPG

Desi se sitnica u životu, pa patiš. Izgubiš kućnog ljubimca pa patiš, a kamoli ovo. Ako ti živiš sa nekim tolike godine, sjedinite se, steknete zajedno, imate i decu, nije to lako… Niko ne može da kaže da je to lako, ali život je borba, znate kako kažu: "Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja". To je stvarno istina, ako nešto ne može i ne ide, ne bi trebalo forsirati na silu - zaključila je za Radio svetski Biljana.

Inače, Biljana i Aca su se venčali 1989. godine, a deceniju kasnije su dobili sina Ivana.

https://www.alo.rs/vip/estrada/1085910/biljana-jevtic-o-braku-sa-acom-ilicem/vest

Naso aca 20ogodisnjakinju
Ja ne verujem u te price...znaci kad imas malo vise godina i iskustva, pa znas kakve su zene i prosecne i izuzetne..
I| zene znaju kakvi su muskarci prosecni i izuzetni....za njih , u oba slucaja..

Znaci srpski narodni mentalitet je toliko neveran, samo mora diskretno , ali je bas neveran....
Tako da su trebali kod psihologa, a i ne razvodi se zena zbog prevare od muskarca koji je zadovoljava na svim drugim poljima, to je glupa zena...
Ako je aca u tim godinama da se cuna vise ne dize, i ako je trazio malu pomoc prijateljice, narocito mladje...to odobravam vise nego ako je trazio pomoc od starije..
Ako je od starije znaci da je uplasen...ako je od mladje znaci da zeli samo malo eliksira i nista vise..

Najzaebanije je izgovorena rec....to je najzaebanijhe, kad to kazes pa zasece..ali iskreno to treba zvati na razgovor, narocito ako ste stariji , to sto su na forumu sve curke a babe po godinama, ne menja moju pricu , niti sto je u narodu mnogo dr olji, za sve to ima narodnih poslovica vrlo pametnih....cak i pesama...
Nesto mi pada na pamet metar somota, ali ne znam koja to bese pesma...

Druga opcija zbog koje se treba razvesti je ako pocinje mentalna degradacija obe osobe u razlicitim smerovima..
To je cesto u Srbiji , nije demencija, ali brate nije ni bistra osoba, zamucenje, i to kod matorih dovodi do toga da se vracaju u decacko devojacko doba, a to je problem, ako je seed seljacki za jednog drugaciji od seed za drugog.. i onda nastupa implementacija pacifizma za jednon , a agresije za drugo...
To cesto vidjam...razlicit seljakluk....i onda muka ziva...npr jedan je agresivac, a drugi je denial, nisam ja kriv nizasta...
Tu niko od te dvojice, tj dvoje osoba, zaebo sam se genericki za osobu je zenski rod, a ne muski..nece priznati i nema resenja....nisha pacifizma se rusi , to je uslov 2 a nisa naterivanja preko agresije se rusi , to je uslov 1 i onda nema nista od kompromisa..

Тема је кликбејт.

Они се не разводе већ коментаришу туђе разводе.
Na citavoj temi jedan covjek procitao text.
Prije 10 dana je taj naslov izasao i ja logicno iz naslova zakljucim da se razvode brko i Grudenka.Procitam i sjetim se majke novinaru/rki.

Back